Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném meg kérdezni hogy mi az amit nekem a barátnőm nem tud el mondani?
őő azt mondja hogy neki a nemi szervénél van +bőr.Ezt pontosan nem értem valaki segíteni? Azt is mondta hogy ilyen a lányoknál csak 50-50..... Valaki magyarázza el kérem.
Még azt is mondta hogy hasonló ehez: [link]
jó kérdés, csak tippelni lehet.
Esetleg elégedetlen valamivel? Vagy kilógnak a kisajkai és szégyenli? Esetleg vadhúsra utalna? Gyanítom a kisajkai kilógnak és szégyenli. De csak tipp.
labioplasztika? Szégyenli, és műtéttel akar olyat amivel elégedett. Azt hiszem kapizsgálom. A képen a két szeméremajak nem találkozik, hanem kidomborodik a csikló. Talán a csuklyából akar lefaragtatni???
Ez olyan egyébként mint a mellplasztika: kicsi a melle -> plasztikai sebész. A belső indittatása ugyan az.
Én személy szerint egyikkel sem értek egyet. Ha az én párom találná ezt ki mindenképpen le akarnám róla beszélni amíg csak lehet :D Nem azért mert veszélyes, hanem mert olyan nekem mintha megbontaná azt ami ő valójában.
No mindegy, ez én vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!