Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan borotváljátok az intim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan borotváljátok az intim területet "szép" simára?

Figyelt kérdés

Mert nekem sosem sikerül tökéletesen,utána kipattog,meg egyébként sem tökéletesen sima,hanem már így is borostás..:(

Gyantáztatni egyszer próbáltam de nagyon fájt akkor azt mondtam soha többet,meg egyébként is kellemetlenül éreztem magam a kozmetikus előtt.Tehát marad a borotva..de hogy csinálhatnám meg azt hogy szép sima,legyen,ne borostás?

2009. dec. 30. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
ahelyett, hogy elfogadnátok magatokat úgy, ahogy vagytok...
2009. dec. 30. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Szentem a legtöbben kényelmetlenül érezzük/éreztük magunkat a kozmetikus előtt az első gyantázáskor! Először én is nagyon feszengtem, de már most megszoktam. Szentem a gyanta a legjobb, még ha fáj is, de legalább hosszabb ideig marad sima.
2009. dec. 30. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
jó minőségű borotvával. pl gilette aminek van zselé csík a tetején és dupla pengéjű.
2009. dec. 30. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
1. válaszoló: még ha mi el is fogadnánk, de a pasik nem! Egyébként ha a pasik a természeteset szeretnék, én akk is szedetném, mert engem zavar!
2009. dec. 30. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
én úgy szoktam, hogy amikor 3-4 mm-s először átdörzsölöm testradírral, és utána borotválom csak le, és így szép,sima nem borostás. De tény, hogy a gyanta a legjobb, ha teheted vegyél olyan gyantakészletet mint a kozmetikusnak van :)
2009. dec. 30. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
22:55-ös vagyok, ja és még annyi hogy a gilette tényleg jobb mint a többi borotva:D
2009. dec. 30. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Bizony, márkás borotva vagy gyanta. Én 2 éve gyantázom saját magamnak ill. néha a párom is segít, már alig-alig nő vissza, és az is csak pihe (vééégre :)) De tényleg iszonyú fájdalmas, főleg az első 2-3 alkalom :/

L, 19

2009. dec. 30. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg az epillátor a legjobb.igen amikor először leszedtem,abba majdnem belehaltam xD de utána már mindig amikor láttam h jön egy kicsi,rögtön nekiestem.így teljesen elviselhető az egész.és a gyantázásnál azért jobb,mert nem kell megvárnod h elég hosszúak legyenek a szőrszálak :D
2009. dec. 31. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!