Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszem, hogy vannak ducilány kedvelők. De hogy higgyem el a pasinak, hogy ő tényleg szereti a duci lányokat és nemcsak valamiért rámondja?
Én elég duci vagyok (167cm, 95kg)és a problémám az, hogy a neten ugyan látom, hogy vannak olyan pasik, akiknek ez bejönne, de ha élőben ismerkedek valakivel, akkor honnan a fenéből tudjam, hogy tényleg odavan az ilyen testalkatért?
Mert legutóbb például belefutottam egy pasiba, aki a testalkatom miatt nem vállalt fel, de lefeküdt volna velem.
Most akkor honnan tudjam, hogy tényleg tetszik az alkatom az illetőnek?
25N
Ha lefeküdne veled, akkor tényleg tetszel neki.
Nekem például fizikailag nem állna fel a farkam egy duci lányra, mert nem vonzanak. De aki lefeküdne veled, annak feláll, tehát tetszel neki őszintén.
Én tuti nem szégyelnélek, már kinőttem abból a korból hogy mások véleményére adjak.
Ellenben nagyon szeretem a duci nőket, van bennük valami báj, amitől teljesen elolvadok, meg aztán igazi fenséges érzés hozzábújni egy kis puhasághoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!