Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen, hogyan legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen, hogyan legyen tovább? 12/f (többi lent)

Figyelt kérdés
Jött az osztályunkba egy lány tetszik nekem (tudja mart egy lánynak elmontam és elordította véletlenül magát)írtam neki verset és szerelmes levelet is(titkosírással a levelet) és azt írta vissza hogy nem pedig mondták hogy nagyon bír,év elején elvette a sapkám nem tesiztem kiállt elém a szemembe nézett és visszarakta a fejemre a sapkát lassan hosszan a szemembe nézve és vissza állt most meg folyton néz órán pedig azt írta hogy nem pedig tetszem neki.De akkor mért írta hogy nem amikor tetszem neki?Mit tegyek hogy mégjobban belémszeressen?Hogy kérdezzem meg újra?Hogy legyen?

2014. máj. 29. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő...........
2014. máj. 29. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Tudod, a lányok ilyenek. Azt akarják, hogy alázkodj meg értük, udvarolj! Tetszel neki.
2014. máj. 29. 19:07
 3/8 A kérdező kommentje:
kössz 2-es
2014. máj. 29. 19:10
 4/8 A kérdező kommentje:
egy lányt kértem meg hogy adja neki a cuccokat és az öltözőben felolvasta a többi lány meg azt mondta nekem hogy cuki vagyok és cuki a versen
2014. máj. 29. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ó istenem 12 évesen már járni akarsz valakivel.Mekkora csicska vagy.Ha összejön akkor az említett lány jövőre kiírja kérdésnek:"Lehetséges, hogy terhes vagyok?".
2014. máj. 29. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
persze h azt mondták h cuki vagy, majdnem minden lány szerint cuki ha verset írsz valakinek de a lányt valószínűleg nem érdekled mert az nem kell neki amit bármikor megkaphat. ne foglalkozz vele, ne is nézz rá esetleg legyél is bunkó vele (ne annyira h megutáljon, csak nagyon kicsit) és akk majd felfigyel rád, és rájön h hiányzol neki...
2014. jún. 1. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
leírod a versed privátba? 12/L
2014. jún. 1. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Először tanuld meg használni az írásjeleket, mert rohadt zavaró ez az ömlesztett szöveg.

Udvarolj neki, hívd el valahova, stb. Ha meg folyton nemet mond,akkor hanyagold.

2014. jún. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!