Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért zavar benneteket ha egy pasi túlon túl nyomulós?
2. vagyok.
hogy lehetsz oda valakiért, akit nem is ismersz??? komolyan, ez akaszt ki. jó a teste és azért vagy úgy oda? Kizárásos alapon. Akkor meg csak a f#rkad vezet, amire mi rájövünk, és nem túl szimpi egy normális nőnél/lánynál.
26/L
Egyet értek az előttem szólókkal, ha pár nap után hősszerelmes az mindennek szól csak a személyemnek nem. Tehát vagy farokvezérelt vagy érzelmileg nem okés.
Már leírtam korábban milyen istentelenül károsak az egyoldalu kapcsolatok mikor az egyik mindent megtehet a máaik mégis imádja. Egy normális nő egyenrangú társra vágyik, nem olyanra aki "lesz@rja" és nem is egy irányítható, akaratgyenge, önállótlan pincsikutyára.
Nem kell mellreszivni,a lányok meg a férfiakra nyomulnak mikor úgy érzik,hogy megtalálták életük szerelmét.
Nem az a tipus vagy aki első benyomásra vonzó,ezért mivel nem adsz elég időt az ismerkedésre az odaadásod kontrareakciót vált ki.Biztosan van olyan lány aki odáig van érted,csak te azt észre sem veszed,őt biztosan nem zavarná a napi több sms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!