Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
OMG... Hogy bírja pénzzel? Egy párkapcsolat tudtommal nem kerül pénzbe. Az egyik legjobb dolog a világon, hogy ingyen van.
Oké, gondolom olyasmire vonatkozott a kérdés, hogy együtt kajálások/programok esetén ki mennyit fizet bele. A legtisztább, ha mindenki a sajátját fizeti, vagy a meghívást meghívással "egyenlítitek", de ez csak egy vélemény...
Ha meg nincs pénzed arra, amit a másik szeretne csinálni (pl. mozi, étterem, stb.), akkor meg kell neki mondani. Minek hazudozni egy párkapcsolatban? Ha normális, akkor elmegy a barátaival is ugyanúgy megnézni a filmet, vagy esetleg meghív, (vagy letöltitek, höhö), vagy javasol valami kevésbé pénzes programot, pl. piknik, séta... Sztem minden megbeszélés kérdése.
Nekem soha nem volt ebből gondom, pedig nem vet fel a pénz. Jobb őszintének lenni...
22/L
nagy képmutató az, aki azt mondja h a barátnő nem kerül pénzbe!
igenis pénzbe kerül - ajándékok, virág, kis étterem, kis mozi, kis chips a boltból, stbstb...
még ez is benne van egy 100ezerbe egy évben.
ezenkívül normálisan is kell kinézned (ruházat, kondi stb), és egy nővel sok időt kell tölteni, az idő pedig pénz (azaz addig nem tudsz dolgozni, tehát annak bevételét elveszted)
és akkor aki rosszul járt, és valami elkényeztetett csajt fogott ki, akkor felkötheti a gatyáját - kocsi, benzin, drága ruhák, wellness nyaralás és még sorolhatnám!
hölgyeim tegye fel a kezét aki nem hasonlítgatja néha a párját a hollywoodi filmekben látható "álompasihoz", aki mindig öltönyben, sportkocsival jár, a csajának megveszi a legújabb drága cipőt stb és persze az étteremben ő fizet. amelyik lány titkon nem vágyik kicsit erre az hazudik.
és a másik oldalról meg a férfiakban is ott van tudat alatt egy kényszer, h így imponálhatnak a nőnek.
de én nem hibáztatom emiatt a nőket, ugyanis az emberek agyát már régóta _átmosták_ ezzel, a rengeteg reklámmal és amerikai filmmel. nyilvánvaló, hogy ha nőt akarsz, akkor vegyél drága kocsit, abba drága benzint, meg drága étterembe menj, h a nyugati kapitalistáknak még több pénze legyen.
24/F
Oké, úgy látom, mi teljesen más világban élünk...
Lány létemre én soha nem azért jártam kondiba vagy öltözködtem csinosan, hogy kifejezetten X-nek tetsszem. Magam miatt tettem így. Most akkor írjam ezt egy "párkapcsolat" számlájára, amikor magamért is megtettem volna?
A virág, bonbon, ilyen nyaralás olyan nyaralás meg... Persze, nem tagadom, örülnék, de lehet, velem van a baj - amikor elhalmoztak ezekkel, menekültem, amikor "csak" egy csók volt a szerelem,szeretet jele, ahhoz vonzódtam.
Embere válogatja...
22/L
Utazás kerül legtöbbe tapasztalatom szerint. Egyszerűen fantáziátlan ha csak olyan programokat tudnak kitalálni amihez mindenképpen kell pénz. Bár hosszú távon unalmas lehet, attól függ hol él az ember. Ostobaság a párkapcsolat számlájára írni amire amúgyis költene az ember max egyedül vagy akkor másra költene.
Az a legjobb ha szóba sem kerül a pénz és felváltva fizetnek, utaznak, nem áldozatként élik meg amit a párjukra költenek.
"Egyszerűen fantáziátlan ha csak olyan programokat tudnak kitalálni amihez mindenképpen kell pénz."
Barátom ebben a világban mindenhez pénz kell...
Persze lehet mindennapos program otthon filmet nézni aztán szex, de nézd meg hány ezer csaj sír pont emiatt h a barátja unalmas... nem viszi sehova...
Aztán jaja, mehetsz erdőbe sétálni, meg esetleg a belvárosba, de ennyibe ki is merül, mer máshova már vonattal mennél, aztán ha sétálgatsz akkoris max bámulhatod a kirakatokat kívülről, mer ha bemerészkedtek otthagyod a gatyád, vagy ennél egy fagyit, pizzát, innátok vmit: $$$$$$$$$$$
Kitalálhatsz extrém programokat, beszökhettek ide-oda, ihatjátok közbe akannás bort - ez tök oké, bírom is az ilyen csajokat, csak sajnos kevés van, aki ezt tolerálja sőt élvezi is, a rocker csajok ilyenek. Ezért jobb ebből a szempontból egy rocker csaj mint egy diszkós cica. Mondjuk a végigfesztiválozott nyáron meg velük is ugyanúgy otthagyod a gatyád, szal majdnem ugyanaz.
Menjetek be egy étterembe, mert azért 20 fölött már illő nem csak a Mekibe járni, kinek hozza ki a pincér a számlát, ha nem te fizetsz készülhetsz h a pincér milyen pofákat fog vágni. Persze-persze, lehet mondani h valakit nem érdekel, és bevallom irigylem is, aki ezeken a berögződéseken felül tud emelkedni, dehát a legtöbben, mégse akarják égetni a csajukat.
Igazából jó dolog ez a felesbe fizetés de egy idő után ott találod magad h megintcsak a pénz körül forog a kapcoslat mer folyton csak elszámoltok. Vagy hagyod az egészet, nagyvonalú vagy, és hónap végén próbálod nem összeszámolni, mennyi pénzt költöttél a barátnődre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!