Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a viselkedése?
Először is, kezdeném ott, hogy együtt voltunk egy ideig, és őt is így ismertem meg. Bejelölt fb-n, kb. egy hónap csetelés után vettem fel ismerősnek. Utána randiztunk, többször is. Több szép napot eltöltöttünk egymással, azóta eltűnt. Egy hét után láttam, hogy felvett isminek egy nagyon fiatal lányt, akinek az összes képét likeolta, sőt, sok képéhez kommentelt, milyen szép, gyönyörű stb... Akkor kérdeztem meg tőle, hogy miért tűnt el, azt válaszolta, majd megírja, de neki természetes eltűnnie szex után, de most csajozik. Sokáig nem beszéltünk, majd pár hete el kezdett írogatni, hogy mi van velem, hogy vagyok, stb... Erre annyit írtam vissza, miért pont most érdeklődik irántam? És ki volt az a lány? Azt mondta, hogy életében nem találkozott vele, csak felvette ismerősnek, és dolgozott, de én már nem hiszek el neki semmit. Nagyon akar találkozni, de úgy érzem, csak a szex miatt, és erősködik is, de én látni sem akarom őt. A többi, amit csinált, azt nem értem.
Ő már 40 éves, szóval nem tini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!