Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sick Fish kérdése:
Van itt olyan, akinek bejött a "Lányok valaki beszélgetni/ismerkedni? " szöveg és lett is belőle valami?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy elkezdtetek beszélgetni, elvoltatok, majd képcsere után még be is jött egyik a másiknak és ezáltal új ismeretsége tett szert.2014. máj. 28. 21:06
2/9 anonim válasza:
Jaa neki tetszett a Van Goghom nekem pedig a Leonardoja
3/9 anonim válasza:
Nekem bejött :D
Bár én lány vagyok és egy itteni fiúval nagyon jó barátságot alakítottunk ki :D
5/9 anonim válasza:
3-as: az hogy néha beszélgettek a neten, az nem a lett belőle kategória. A lett belőle valami azt jelenti egy pasinak, hogy minimum egyszer megdugott.
6/9 anonim válasza:
nekem lett belőle egy nagyon mély és tartós barátságom. mondjuk mi nem pont ilyen kérdés miatt ismerkedtünk de a lényeg hogy itt gyk-n és még mindig tart...csak nagy a távolság sajna:/
7/9 A kérdező kommentje:
#5-ös.
Nem arra gondoltam, de akkor legyen úgy.
És igen, vágom mire mondja kedves 4-es, hogy erőltetett, ettől nem várok pm áradatot. Csak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e, mert annyi ilyen kérdést látok kiírva és válaszolnak is rá.
De ha azt írtam volna ki, akkor biztos kaptam volna az ívet.
2014. máj. 28. 21:53
8/9 anonim válasza:
Biztos, mert én többre válaszoltam és kaptam is privátokat, meg urána beszélgettünk is egy picit. L
9/9 anonim válasza:
igen lett valami több mint barátság. találkozgattunk, nagyon eggyütt akartunk lenni de aztán lelépett... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!