Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy elvárom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy elvárom a másiktól hogy ne legyen csóró?

Figyelt kérdés
A családom elég gazdag, ennél fogva nem szenvedek hiányt semmiben sem. Nyaranta szoktam én is dolgozni, párszor önkénteskedtem már, szóval nem vagyok elszállva. De! Sokan tudják, hogy gazdagok vagyunk. Nem tőlem, de látják pl a ruháimon, vagy mikor arról van szó ki hol volt nyaralni abból is levonják a dolgokat. Volt már rá példa, hogy olyan sráccal randiztam aki elkérte a bor árának a felét. Azért ennyire ne legyen már smucig valaki, hogy képes elkérni 500Ft-ot. Volt barátomnak is folyamatosan én adtam kölcsön, amit aztán cigire vagy piára szórt el, én hívtam el mindenhová, és szemmel láthatóan nem zavarta. Egy idő után ezt meguntam, és felhoztam neki. A fejemhez vágta hogy akkor jöjjek össze egy gazdag s ggfejjel. Elég rossz érzés, hogy mindig mindenhová én hívtam, én fizettem. Ezek után megválogatom, hogy kivel ismerkedek. Nem is azt várom el, hogy milliomos legyen, de nem szeretnék még egyszer egy csövessel összejönni. Szerintetek is felszínes ez?
2014. máj. 28. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is igazad van. Az még oké ha én is fizetek ( lány vagyok) de elvárom, hogy legtöbbször egy fiútól hogy ő fizessen. Ha pl éppen nincs pénze kifizetném neki de úgy gondolom, hogy dolgozzanak akkor ha nincs pénzük és ne a barátnőjüktől várják el, hogy ők fizessék ki.
2014. máj. 28. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Maga a kérdés nagyon provokatív lett, de ami utána jött az tök ésszerű. Én is így gondolkodom, ahogy te; mert engem meg az ex barátnőm húzott le elég rendesen.
2014. máj. 28. 19:59
 13/15 ASOT ***** válasza:

Én is elvárom, hogy egy nőt ne nekem keljen eltartanom.

Az már másik kérdés, hogy vajon a viselkedésed is egyesül e azzal hogy tehetős vagy??

2014. máj. 28. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem baj. DE!

A baj ott kezdődik, hogy elvárod, hogy vigyen ide-oda és nem akarsz fizetni, mert a férfi dolga. Lehet az 500 ft nem sok, de heti 3-szor már megterhelő is lehet egy rosszabb helyzetben levőnek.

OFF:

"Szerintem is igazad van. Az még oké ha én is fizetek ( lány vagyok) de elvárom, hogy legtöbbször egy fiútól hogy ő fizessen. " És miért várod el? Te többet érsz egy kapcsolatban talán?

2014. máj. 28. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondok egy érdekeset.

Nekem volt élettársam jobban keresett mint én. Elég sokszorosával. De hát mázlista volt a szentem és jó helyre került. Ő világ életében jól élt, én viszont egy szegény családból származom. Sose kértem tőle pénzt, se semmit. Sőt az utolsó garasomat is inkább rá költöttem. Természetesen nem hiába, mert Ugyanezt elvárhattam tőle is, bár nem volt rá szükség.

S tudod mi rontotta el ezt az idillt? A hiúság. Nem hírta nézni, hogy én a kis közszférás fizetésemből kitudok jönni úgy hogy még adni is tudok neki. Ő meg a nagyon sok nullásából csak egy fél hónapra jön ki.

s mi ennek a tematikája?!

Pusztán annyi, hogy egy ember magasabb komfortzónába rendezkedik be, akkor Sosem lesz elég a pénze, mert mindig eltudja költeni teljesen hasztalan vagy hasznosan az most mindegy. Aki pedig társadalmilag szegény családból jön, tud a pénzzel bánni. Hozzákell tennem, hogy a férfiakra ez nem minden esetben érvényes, mert a Férfiak ösztönlények sokszor és "eccerélünk".

Mindenesetre a tanulság az, hogy bármennyire is egy kapcsolatban a pénznek századlagos dolognak kéne lenni, sajnos nem az. A mai ember sokkal hiúbb, féltékenyebb, fásultabb és érzelmileg labilisabb ahoz, hogy ezt megtehesse.

Persze szép is lenne ha minden a másik szeretetéről, szerelméről szólna, de én már öreg vagyok a tündérmesékben hinni.

Teljesen Megértem a kérdezőt. Sajnos ezt a világot éljük. Ezzel magam alatt is vágom a fát, tudom jól, de ez van.

Mondjuk ha egy 1000 ft-os bornak a felét elkérik az trógerság. Nem szegénység. Akinek nincs pénze, az ne akarjon élvezeti szereket vásárolni.

Viszont az sem jó hogy Te meg elrángatod minden hova. Hiszen ha mindig buli van, akkor hamarabb feléli a kereteit mint kéne. Neked is fel kell mérni máskor hogy a másik Félnek a takarója Meddig ér, ha már viszed ide-oda. Nem kell otthon maradni, félre ne érts, de akkor olyan helyre kell menni, ahol nem feltétlenül kell kényszeresen költeni.

De sza* az élet. :/

2014. máj. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!