Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodtam ezt? Testvérrel?! Mit jelenthet? Bővebben lent.
én egy rövidnadrágba és topba voltam, tesóm csak rövidnadrágba. átmentünk barátnömhöz, ott beszélgettünk vele és édesanyjával. tesóm mondta hogy üljek az ölébe, hát jó, oda ültem. ő mozgatta a lábát (mint mikor a kicsi gyerekek valaki ölébe ülnek, és "paciznak"), közbe barátnömékkel jókat nevettünk. egyszer csak azt vettem észre, hogy tesóm egyre gyorsabban "lovagoltat" és hirtelen éreztem, hogy a végbélnyílásomon belül van a pénisze, ekkor ilyen csattogás féleséget hallottam, belém élvezett. kiszaladtam a fürdőszobába, hagytam kifolyni magamból a cuccost, és felébredtem.
én 16 éves vagyok, bátyám 21. mért álmodtam ilyet?:S
Sztem az álmoknak ilyen szempontból nincs jelentőségük...lehet h csak hiányzik egy pasi és pont ő ugrott be a tudatalattidnak mert vele mindennap találkozol és mindig látod stbstb...
am én egyszre anyámmal feküdtem le álmomban:S:S
1ik bnőm pedig az apjával...
és 1ikünk sem vonzódik a szüleihez:D:D:D
hirtelen éreztem, hogy a végbélnyílásomon belül van a pénisze
VÉGBÉLNYÍLÁS aztakur*va XDXDXD
lehet h vonzódsz 1 kicsit ozzá ami érthető mert ellenkező nem de az nem menő h tesód .. ASD
Legalább megtudtuk, hogy bírod az anált, lehet azért is álmodtad ezt, mert így nem áll fenn a vérfertőzés veszélye!:) Szaftos sztori, tetszik!:D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!