Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek szerelmes lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek szerelmes lenni a meleg fiúbarátomba. Mit tegyek? 25N

Figyelt kérdés

Régebben majdnem összejöttünk, akkor még nem tudtam, hogy meleg és akkor még ő sem volt tisztában önmagával. Mivel nagyon jó barátok vagyunk, elmondta hogy már egy ideje biztos benne, hogy meleg (vagy ha mást nem, de biszex biztosan). Azt is elmondta, hogy én voltam az egyetlen lány idáig az életében, akivel viszont eltudott volna szexet képzelni. Végül nem jöttünk össze, az most lényegtelen hogy miért, de nekem tetszik és még a jövőmet is elbírnám képzelni mellette, nem hiszem, hogy találok még egy ilyen pasit, akivel ilyen jól kijövök.

Úgy érzem, hogy kezdek beleszeretni, de ő a fiúkat szereti. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni. :(

2014. máj. 27. 23:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Remélem :)
2014. máj. 28. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeretkezzetek hatalmasat. De ha nem vallalja, en bevallallak Mano. :) Egyem a szived. :)
2014. máj. 28. 00:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Te meg miről beszélsz? :D
2014. máj. 28. 00:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudod kinek kellene egy félhomár kancsó.:)
2014. jún. 2. 07:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet baráti kapcsolatotok attól még hogy meleg vagy teljesen más.

Senki nem tehet róla.

Remélem hogy nem veszited el,legalább barátilag legyetek együtt.

Beszélgessetek az nagyon fontos,még ha nem is jön össze

a barátságotok maradjon meg és

így nem veszited el lehet.

Minden jót kívánok neked!

2015. jan. 14. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek vegul?
2020. júl. 26. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!