Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miket csinálhatunk nálunk egyőtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket csinálhatunk nálunk egyőtt?

Figyelt kérdés

Ma este jön át hozzám az egyik barátom, akivel úgy tűnik, kezd kialakulni valami. Úgy gondoltam, hogy végig a szobámban leszünk, mert ott nem zavarhat senki sem. De a szobám elég kicsi, és elég uncsi, így nem tudom, miket csinálhatnánk.... pl filmetnézünk, beszélgetünk, de azon kívül?:S talán gépezhetünk is, de az még mindig semmi.:D Pls adjatok tippeket, h miket csinálhatnánk.:) köszi előre is

16/L

2009. dec. 30. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
bízd magad a fiú fantáziájára :D
2009. dec. 30. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
hát én 15F vagyok de én is ezen gondolkozom hogy mit csináljunk a barátnömmel xD
2009. dec. 30. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:

kártyázzatok:D vagy pókerezzetek, esetleg mond meg neki, h hozzon vmi cuccot amivel ellehettek.

Szeretik a fiúk ha egy lány úgy kezeli vele a dolgot mintha a legjobb b.nőjével beszélne a lány, ezért is tudom ajánlani h csináljatok olyan félét ami nem közvetlen csajos dolog de amit szoktatok b.nőkkel játszani/csinálni

2009. dec. 30. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Társasozni,titkokat,gyerekkoris sztorikat elmesélni.

Használjátok a fantáziátokat!

15/L

2009. dec. 30. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

MTV megy a háttérben és jót beszélgettek...

vagy beraksz egy félős thrillert és hozzábújsz, hogy védjen meg! ;)

F

2009. dec. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!