Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet velem a gond, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond, hogy a lányok inkább járnak előnytelen külsejű pasikkal, engem viszont szándékosan meg sem néznek?

Figyelt kérdés

rengeteg szép lány jár alacsonyabb,vékony pasival vagy túlsúlyos,slampossal is,én viszont mindent megteszek,hogy jól nézzek ki és semmi pozitív reakció.

190 cm magas vagyok,rendszeresen edzek,ami látszik is,előnyös hajam van,divatosan öltözködöm,igényes vagyok...mellé kedves is,de semmi.

2014. máj. 26. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a külsőddel van a gond.
2014. máj. 26. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nincs elég pénzed, az is kell ám
2014. máj. 26. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Hiába nézel ki jól, hiába van pénzed, ha egy életképtelen nyuszi vagy mondjuk.
2014. máj. 26. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kérek priviket degenerált, fogyatékos emberektől, aki nem tudnak olvasni, vagy a szövegértésük nulla. Köszöntem! :)
2014. máj. 26. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!