Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda lehetek ezért nem volt még csajom?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok soha nem volt barátnőm,
bulizni néha eljártam ritkán ,suliba jártam
csaj ismerősöm kettő volt mind kettő netről mind kettővel megpróbáltam össze jönni csúfos kudarc lett belőle ,
itt az oldalon próbálkoztam csajoknál vagy 200 embernek küldetem el a képet senki nem akkart semmit ,baddo és twoo n se sikerűlt
csajok soha nem próbálkoztak be nálam mondjuk kerülöm őket
szerintetek csúnya lehetek ezekből arra lehet következtetni
2014. máj. 25. 22:29
1/5 anonim válasza:
Ne félj, nem vagy egyedül :(
20/F
3/5 anonim válasza:
"mondjuk kerülöm őket" Hogy akarsz csajozni ilyen hozzáállással? Én világhírű focista szeretnék lenni de a labdát kerülöm mert még a végén kiderül hogy tényleg van hozzá tehetségem! -.- :D
4/5 anonim válasza:
Suli? Munkahely? Építs kapcsolatokat a való életben, és tanulj meg kommunikálni az emberekkel. Szerezz önbizalmat pár területen, amitől alapból is megnő az önbizalmad. Ne úgy tekint a nőkre mint nők, akik úgyis elutasítanak, hanem mint nőkre, akikben ott a lehetőség, és mint nőkre, akiket nem akarsz mindenáron megszerezni, így nincs benne olyan lehetőség, hogy veszítesz, hiszen nem is akarsz semmit. Ha meg nincs mit veszíteni, akkor nem kell parázni. Ha nem kell parázni, akkor már alapból nagyobb önbizalommal bírsz. Nem is biztos hogy a képeddel van gond - bár azért kíváncsi lennék - hanem gondolom a szövegedből is az jön le, hogy akárhogy is, de rá akarod tukmálni magad akárkire. Este van, és már nem találom a megfelelő szavakat.
5/5 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátnőm, mert én sem nézek ki jól.. Egyébként meg nekem sem írnak vissza itt képküldés után a lányok.. Twoon ugyanúgy fent vagyok, de nem megyek vele sokra.. Minden lány elutasít.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!