Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az szexi, ha egy lány teste...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szexi, ha egy lány teste vizes?

Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen!
2014. máj. 25. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
csak ha jól is néz ki a lány, de akkor igen
2014. máj. 25. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani, hogy miért, de igen.
2014. máj. 25. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 25. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak ha meztelen az!
2014. máj. 25. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Az!
2014. máj. 25. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 25. 17:55
 8/11 anonim válasza:

1. Csak akkor ha a lány meztelen és sexy csajról beszélünk!

2. Ez egy olyan kêrdés mintha egy meleg kérdezné vagy egy 9 éves!

2014. máj. 30. 07:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes kérdés. Szerintem az, hogy kinek mi szexi (azaz szexuálisan vonzó) egyéni dolog. Mindenkinek más, de mindenképp mindkét féltől függ az ilyen. Amennyiben a vizes lány nem érzi jól magát a bőrében, már nem szexi a dolog, hiszen a szemlélő érzékeli ezt. Amennyiben nem két idegenről van szó, közrejátszik a két fél egymáshoz való viszonya. Nem egy tárgyról beszélünk, bele kell kalkulálni az érzelmi részt. Amennyiben van érzelmi kötődés, úgy biztosan szexi, akármilyen a lány. Amennyiben viszont taszítás van a felek között, lehet akármilyen bombanő, a másik nem fogja szexinek látni. Szerintem.
2014. máj. 30. 13:25
 10/11 anonim válasza:
Ha a csaj sexy igen sexy ha ruhanélkül vizes és nagyon sexy (szerintem) ha ruhában vizes :D
2014. jún. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!