Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő a nagy korkülönbség? /18L - 36F/
A kapcsolat nem csak a szexről szól, szerelmi kapcsolat.
A pénzről szó sincs.
Gratulálok neked, hogy úgy r.bancozol le valakit, hogy nem is ismered.
Igaza van az egyik válaszolónak (most nem tudom, hogy szám szerint melyik). Ha van önálló jövedelmed (vagy lesz 1-2 éven belül), hajlandó vagy 2-3 éven belül az összeköltözésre és/vagy házasságra, valamint 3-5 (de legyen inkább 3-4) éven belül a gyerekvállalásra, akkor nincs gond. Viszont ha bármelyik részre "nem" a válasz, és úgy is veled marad, akkor az csak a szex miatt lesz, akármit is mond/hiszel!!!!!
Emellett felejtsd el, hogy eljársz bulizni, meg ilyen-olyan programokra nélküle! Egy 36 éves férfi vagy házassággal (de legalább összeköltözéssel) járó nőt és gyereket akar 3-4 éven belül, vagy csak és kizárólag szexet. Ha nem a szex miatt maradtok együtt, akkor viszont össze kell házasodj/költözz vele, tehát te csinálod a házimunkát, a főzést, a te dolgod lesz a háziasszony szerepe! Ha hajlandó vagy vállalni, hajrá!
Szerintem nem elítélendő! Ha szeretitek egymást, akkor legyetek együtt! A korkülönbség miatt - én úgy gondolom, hogy - ne mondjatok le egymásról. Ha nem is életen át tartó kapcsolat lesz, egy ideig akkor is jól működhet, addig használjátok ki. És különben, léteznek azért olyan efféle kapcsolatok is, amelyek tényleg jól működnek hosszútávon is.
Remélem, a Tietek is ilyen lesz! Sok boldogságot, és ne foglalkozzatok a rosszindulatú megjegyzésekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!