Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mitől lehet, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet, hogy egy férfi nem beszéli meg a problémákat?

Figyelt kérdés
Ha baja van, érezteti, de kérdezés után sem mondja, hogy mi, csak hogy semmi vagy nem lényeg. Nem tudom, hogy csak nem akar vagy esetleg nem is tud ezekről beszélni. Tök mindegy, melyik helyzet áll fenn, ez miért van?
2014. máj. 25. 01:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom de mi is a nőktől tanultuk.
2014. máj. 25. 01:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én nő vagyok, de szeretem megbeszélni az ilyeneket. Vagy ha tudom, hogy piszlicsáré ügyö, hülyeségen problémázok, akkor ki sem mutatom.
2014. máj. 25. 02:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Elbaszott neveltetés és/vagy undorító társadalmi elvárások.

Lásd:

Férfi, nem sír!

Férfi, mindig erős!

stb stb...

Ha jó viszonyba vagytok, próbálj vele minél bensőségesebb helyzetbe kerülni és nyugtasd meg vhogy. Éreztesd, hogy előtted nincs mitől félnie és szereted ahogy van. Biztosítsd róla, hogy bármit megbeszélhettek aztán, csak meglágyul.

2014. máj. 25. 02:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg oka lehet,csak ő tudja.
2014. máj. 25. 02:20
 5/13 anonim ***** válasza:

mert a férfi megoldja.

megbeszélni értelmetlen amikor megoldani is meg lehet plusz a kesergés amúgy sem segít,ezért céltalan.

hozzá nem értővel meg végképp felesleges beszélni az adott problémáról.

2014. máj. 25. 02:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tud = nem akar vagy nem mer.
2014. máj. 25. 03:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Elsősorban a kettőnk közötti dolgokra irányult a kérdésem, így is fenntartjátok a véleményeteket?

Először még mindig bepróbálkozom kérdezem, mi a baj, beszéljük meg, biztos van rá megoldás, de így, hogy nem tudom, mi van, nehéz. Erre ő jön a semmivel, néha továbbmegy a mindegy, nem fontos, hagyjuk opciók valamelyikéig. Én nem akarom zaklatni, piszkálni, terhelni, úgyhogy nem tudok mást tenni, csak várni. Pár napig, esetleg egy hétig ilyen, duzzog, rossz kedvű, zárkózott, aztán elmúlik, és úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna.

2014. máj. 25. 03:24
 8/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem feltétlenül velem/velünk lehet baja, nem tudom, hiszen tényleg nem mondja, de legalább is mindig érződik a felém való hozzáállásán, viselkedésén, hogy van valami, én is kapok belőle függetlenül attól, hogy velem/velünk van-e problémája, vagy nem.
2014. máj. 25. 03:26
 9/13 anonim ***** válasza:
passzív-aggresszív
2014. máj. 25. 05:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Én férfiként akkor vagyok ilyen a párommal,amikor a probléma csekély,felesleges vele terhelni.Vagy ha vele van problémám,mert jellege olyan,hogy észre kellenne neki is,mert kiüti a szemét akkora.Ill nem szeretnék vitát generálni.Sokszor elmondtam már a problémát,de falra hányt borsó.SZóval ilyesmik.Legtöbbször sértésként kezeli a megjegyzéseim,ezért inkább befogom,ha nem tetszik neki írkálhat a gyakorira ő is.
2014. máj. 25. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!