Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lépjek én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lépjek én?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel megismerkedtem neten,de még nem tudunk egymásról sok mindent,és már jó pár hete "leragadtunk".Pedig az elején még egész jó volt a dolog.Szerintem zavarja a korkülönbség köztünk.De nem vészes,5 év.Ha megismerne,rájönne,hogy nem vagyok olyan mint a többi kis hülye plázacica.Már meguntam a várást,lépjek én?Azt se szeretném,ha tolakodásnak érezné.Mit tegyek?
2009. dec. 29. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia !Szerintem lépj te előbb -hisz nincs mit vesztened.A mai világban már a csajok is léphetnek.Lehet hogy a srác kicsit félénk és majd késöbb megköszöni neked hogy de jo volt hogy kezdtél .És ha sikerrel jársz boldog lehetsz de ha nem akkor sincs semmi veszteni valot.De te abban nyugodt vagy akkor hogy te meg tettél mindent amit szerttél volna.Mert nagyon rossz bizonytalanságban élni .Tehát minnél előbb lépj és a sikerhez meg szoritok mert eggyütt érzek veled!-hisz ebben a cipőben járok én is csak nem interneten jöttünk össze hanem a nagyvilági zürös életben .No szia irdd meg mire jutottál ,akár freemailra is ok?
2009. dec. 29. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!