Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok fiúk, képekkel kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk, képekkel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy vajon kinek mennyire esik nehezére vagy mennyire nagy döntés megmutatni intim testrészeit másnak, egy idegennek. Az egyszerűség kedvéért arc nélkül és digitális formában. Én azt hittem régebben, hogy a fiúknak ez könnyebben megy. Kitaláltam egy 3-as skálát, melyik jellemző rátok?

1. bármikor

2. beszélgetés közben/után eldöntöm

3. soha (max. a páromnak)

Én úgy is, hogy fiú vagyok, erősen a 3-as felé húzok.

Ha válaszoltok, érdekesebb lenne nemmel (esetleg korral) de tudom, hogy nem mindenki meri odaírni, nem is várom el. Szívesen elolvasok bármit amit erről gondoltok nem feltétlen kell számokat írni, az csak segítség.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert néha szóba kerül itt. Egyébként ha az internetet a valósággal kellene összehasonlítani akkor lenne különbség?

2014. máj. 24. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2. 17/F és úgy ha ő is küld képet.
2014. máj. 26. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:

2.

23f

2014. máj. 26. 15:50
 13/17 anonim válasza:

2

17F

valakinek van kedve beszélgetni?

2014. máj. 26. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Talán a kettes ,de attól függ menyire intim.
2014. máj. 26. 16:05
 15/17 anonim válasza:

van olyan lány akinek lenne kedve ismerkedni és ilyenben is benne lenne?

17F

2014. máj. 26. 16:13
 16/17 anonim válasza:
2. 16/f
2014. jún. 20. 08:38
 17/17 anonim ***** válasza:
1. (arc nélkül)
2014. júl. 6. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!