Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk, képekkel kapcsolatos kérdés?
Azon gondolkodtam, hogy vajon kinek mennyire esik nehezére vagy mennyire nagy döntés megmutatni intim testrészeit másnak, egy idegennek. Az egyszerűség kedvéért arc nélkül és digitális formában. Én azt hittem régebben, hogy a fiúknak ez könnyebben megy. Kitaláltam egy 3-as skálát, melyik jellemző rátok?
1. bármikor
2. beszélgetés közben/után eldöntöm
3. soha (max. a páromnak)
Én úgy is, hogy fiú vagyok, erősen a 3-as felé húzok.
Ha válaszoltok, érdekesebb lenne nemmel (esetleg korral) de tudom, hogy nem mindenki meri odaírni, nem is várom el. Szívesen elolvasok bármit amit erről gondoltok nem feltétlen kell számokat írni, az csak segítség.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert néha szóba kerül itt. Egyébként ha az internetet a valósággal kellene összehasonlítani akkor lenne különbség?
2
17F
valakinek van kedve beszélgetni?
van olyan lány akinek lenne kedve ismerkedni és ilyenben is benne lenne?
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!