Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek jobban bejönnek a pici, aranyos fiúk, mint a magas (190cm), marconább srácok?
Ja, lehet itt jönni az általános normákkal és elterjedt ideálokkal (magas pasi, alacsony csaj), ha a genetika szava döntőbb a kérdésben. Bár nem tudom, hogy ez a "pici, cuki" vs. "maszkulin, benga" szembeállítás mennyire szól a testmagasságról, nekem inkább úgy tűnik, mintha két típus/kétféle kisugárzás közül kéne kiválasztani a jobbat (az mellékes, hogy pl. a "marconasághoz" tényleg nem árt megütni a 180at).
Én magamon úgy vettem észre, hogy nekem tökmindegy. Ha a srác külsejétől összességében nem hányom el magam és jóindulatúnak, becsületesnek, humorosnak és szellemesnek ismerem meg, akkor jó esélyei vannak bejönni nekem.
(Amúgy 159 centi vagyok, szerintem ezt alulmúlni nagyobb kihívás, mint felül. Láttam már olyat, aki egy rendellenességből adódóan nekem kb. vàllig ért, mégis helyesnek, szimpatikusnak találtam, nem zavart volna, hogy akkora.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!