Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ennyire haragszik?
Valakit,akit nagyon szeretek és fontos nekem nagyon megbántottam.Azóta nem áll szóba velem.Nem reagál a hívásaimre,sms-re,facebook üzenetre sem.
Tudom hogy elcsesztem,de szeretném jóvá tenni.Nem tudom eldönteni hogy csak ennyire megsértettem vagy már tényleg nem kiváncsi rám.Nagyon makacs,sértődékeny emberről van szó.Azt is tudom,hogy az adatlapomat nézte,mert a veszekedésünk napján (hétfőn) még nem szedte ki a kedveléseket a képeim alól,hanem csak tegnap.
Szeretném ha hagyná hogy elmondjam mit miért tettem,bocsánatot kérjek tőle és vállalhassam a tetteimért a felelősséget.De félek újra írni neki, úgyis tudom hogy nem reagálna.A személyes megoldás lenne a legjobb,de ahol általában van ott sosincs egyedül (hozzájuk nem csöngetek be) és félek hogy elküld.
Sikerült kibékülnötök?
mi történt egyébként, mivel bántottad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!