Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hogy definiálnátok a "feminizmust"?
Utolsó: Te jelenleg egy átlag magyar fizetésből eltudnál tartani magadon kívül egy nőt és egy gyermeket?
Nyilván nem. És ez nem a nők hibája, mint ahogy az sem, hogy a nyakadba varrtak egy kazal nyugdíjast/munkanélkülit/segélyből élőt. Csak könnyebb rájuk fogni.
Bocsánat, összeomlást írtál. Itt javítanék.
Nem azért nem születnek gyerekek, mert minden nő femináci hirtelen, hanem mert értelmes nő nem szül a létbizonytalanságba. Márpedig az országban az van. Ezt kellene megérteni.
Mert Nyugat-Európában létbizonytalanság van. Na ja. Ausztriában azért 1.43 az egy nőre jutó születések száma, mert az osztrákok szarul élnek.
Egyébként a szar gazdasági helyzetről "mi" tehetünk: az emberek választják a kormányokat, illetve az emberek (nem) fizetnek adót.
https://www.youtube.com/watch?v=qJpg6KxTIyY
https://www.youtube.com/watch?v=1JLHQCscMVE
Ez az a nyugati hanyatlás, amiről beszéltem. Egy olyan folyamat indult meg a társadalomban, amit sok millió ember a saját bőrén nap-mint nap tapasztal.
A második videó alapján az elsőt sem fogom megnézni. Sajnálom, hogy ilyen a gondolkodás módod(rasszista vagy).
Rengeteg volt osztálytársnőm esett teherbe még a suli alatt, most 2-3 éves gyerekeik vannak, szóval nem kell félni, nem hal ki a magyar. Én azért nem voltam köztük, mert egyrészt anyám megtanított arra, hogy azt csinálok, amit akarok, csak ésszel (nem, még abortuszom sem volt és nem is lesz), másrészt azért nem olyan könnyű megtalálni azt, akivel az ember leélne egy életet és akivel szívesen felépítene egy családot. Örülök, hogy neked sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!