Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti hogy definiálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogy definiálnátok a "feminizmust"?

Figyelt kérdés
És az "egyenjogúságot"?
2014. máj. 23. 18:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Tudat alatti önpusztítás finom formája.
2014. máj. 23. 20:15
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Jaguar Warriorral én pedig teljesen egyetértek. Éltem Nyugat-Európában és világosan látszik a közelgő társadalmi és gazdasági összeomlás. Ugyanis a mai irányzatoknak megfelelően már alig születnek gyerekek, a mostani európai ember inkább a karrierjét építgeti. A társadalom pedig ha ez a tendencia folytatódik, minden újabb generációnál megfeleződik, hiszen az átlagos gyerekszám az 1-hez közelít. Közben a nyugdíjasokat és a társadalmat valakiknek el is kéne tartani, de fiatalok nem lesznek. Mi a megoldás? Bevándorlók millióit hívják be az országokba, akik rendelkeznek még hagyományos családmodellel és az európai anyákat simán verik az utódnemzési "versenyben". A kultúrájukat viszont nem adják fel. Így lesz majd szép lassacskán Európa veszte a hagyományos nemi szerepek felborulása.
2014. máj. 23. 20:17
 23/33 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó: Te jelenleg egy átlag magyar fizetésből eltudnál tartani magadon kívül egy nőt és egy gyermeket?

Nyilván nem. És ez nem a nők hibája, mint ahogy az sem, hogy a nyakadba varrtak egy kazal nyugdíjast/munkanélkülit/segélyből élőt. Csak könnyebb rájuk fogni.

2014. máj. 23. 20:26
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
23-as, ha hiszed, ha nem, én nem férfi vagyok, hanem egy 2 gyerekes anya. Nem a nők hibája, hanem a társadalmi berendezkedés hibája. Azért kellett pár éve kimennünk Németországba a férjemmel, hogy tudjunk megélni, mert ahogy mondod, egy fizetésből nem lehet. Közben jöttek a gyerekek és én nem tudtam visszamenni dolgozni, mert nem volt kire bízni őket. Az ottani fizetéséből pedig a férjem könnyedén eltartott minket az én dolgom pedig az volt, hogy összetartsam a családot. Ez így lenne normális, az egy dolog, hogy a magyar politikai rendszer ezt sajnos nem teszi lehetővé...
2014. máj. 23. 21:17
 25/33 anonim ***** válasza:
Értem. És akkor miért is kevered ide a feminizmust? Hány nő ül a magyar parlamentben? Szerinted ők tehetnek arról, hogy ilyen a magyar gazdasági helyzet? Ha te és a férjed olyan jól megéltetek Németországban, akkor milyen nyugati hanyatlásról beszéltél?
2014. máj. 23. 21:28
 26/33 anonim ***** válasza:

Bocsánat, összeomlást írtál. Itt javítanék.

Nem azért nem születnek gyerekek, mert minden nő femináci hirtelen, hanem mert értelmes nő nem szül a létbizonytalanságba. Márpedig az országban az van. Ezt kellene megérteni.

2014. máj. 23. 21:30
 27/33 anonim ***** válasza:
90%

Mert Nyugat-Európában létbizonytalanság van. Na ja. Ausztriában azért 1.43 az egy nőre jutó születések száma, mert az osztrákok szarul élnek.

Egyébként a szar gazdasági helyzetről "mi" tehetünk: az emberek választják a kormányokat, illetve az emberek (nem) fizetnek adót.

2014. máj. 23. 21:35
 28/33 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=qJpg6KxTIyY

https://www.youtube.com/watch?v=1JLHQCscMVE

Ez az a nyugati hanyatlás, amiről beszéltem. Egy olyan folyamat indult meg a társadalomban, amit sok millió ember a saját bőrén nap-mint nap tapasztal.

2014. máj. 23. 21:37
 29/33 anonim ***** válasza:
36%

A második videó alapján az elsőt sem fogom megnézni. Sajnálom, hogy ilyen a gondolkodás módod(rasszista vagy).

Rengeteg volt osztálytársnőm esett teherbe még a suli alatt, most 2-3 éves gyerekeik vannak, szóval nem kell félni, nem hal ki a magyar. Én azért nem voltam köztük, mert egyrészt anyám megtanított arra, hogy azt csinálok, amit akarok, csak ésszel (nem, még abortuszom sem volt és nem is lesz), másrészt azért nem olyan könnyű megtalálni azt, akivel az ember leélne egy életet és akivel szívesen felépítene egy családot. Örülök, hogy neked sikerült.

2014. máj. 23. 21:53
 30/33 anonim ***** válasza:
2014. máj. 23. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!