Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két 12 éves között normális a csókolózás?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 19:48
21/33 anonim válasza:
12 évesen smároltam előszőr,az akkor 16 éves barátommal :D..pedig azóta jártam hasonló korú másik sráccal is.
és még szűz vagyok..a mai világba sztem ez már meglepő :D:D
13/l
22/33 A kérdező kommentje:
Továbbre sem tom mit tegyek...de azért köszi!
2009. dec. 30. 12:44
23/33 anonim válasza:
nálunk az osztályban 12 évesen smárolt a padon az osztály "álompárja". na és? én 17 évesen smároltam először, utána feküdtem le a barátommal, és az az előtti 5 évet egyáltalán nem éreztem elvesztegetettnek. úgyhogy nem értem, mit kéne tenned...
24/33 anonim válasza:
Énis 12 évesen smároltam először, és teszek rá mit mondanak a többiek, ha úgyérzed akkor nyugodtan, persze ne anyád meg apád előtt xD
25/33 anonim válasza:
Miért nem tudod, hogy mit tegyél??
Egyébként,ha azért csókolóztál csak mert mások is,akkor nemnormális.Azért csináld,mert szereted és ne divatból.Ha nagyobb leszel,és találsz vkit,akit igazán szeretsz,akkor fogod majd bánni,hogy nem neki adtad az 1.csókot.
26/33 anonim válasza:
Már bocsi pontozzatok le nyugottam:
AZ HOGY TI 12 ÉVESEN NEM TUDTOK MÁS SZÓRAKOZÁST CSAK LEGÓZNI ARRÓL A MOSTANI 12-13 ÉVES GYEREKEK NEM TEHETNEK
27/33 anonim válasza:
az belőző vagyok
22:53-nak igaza van
a mai világban ez már meglepő
13/f
28/33 anonim válasza:
előző vok még egyszer:Nem a szüzességét vesztette el hanem lesmacizott egy csajt mi ebbe a nagy cucc
29/33 anonim válasza:
igen,simán...
van csak aki már oviban smacizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!