Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan huszonéves lányról, aki úgy döntött csak egy férfi lesz az életében és neki tartogatja magát? Ezért folyton ismerkedik, flörtölget, válogat.

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
én ilyen voltam azzal a kivétellel hogy nem flörtölgettem és vlogattam, csupan beszelgettem fiukkal is baratkoztunk. és jött az életembe a férjem aki lenyugozott hogy mennyire erdeklem. neki adtam magam es csakis vele leszek irokre
2014. máj. 22. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
azt h úgyis lesz több,gyenge próbálkozás
2014. máj. 22. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
20%

Azt hogy ez jó és dicséretes.

Aki szerint pedig egy nő max a szépségét adja egy kapcsolatba, az legyen szíves és b>***-* az anyját ezzel a mentalitással, legalább az szereti, ha más nem.

2014. máj. 22. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
16%
ez a nő el fog bukni és itt fog sírni.
2014. máj. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!