Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudisták! Ti hány évesen kezdtetek el nudizni?
Én 8-10 éves voltam. A házunk előtt folyt egy patak. Azt minden nyáron elgátoltuk, így a 20-30 cm-es vízet 1-1,5 méterre tudtuk duzzasztani. Abban fürödtünk. Anyánk néha (az okot nem tudom) megtiltotta, hogy fürödjünk benne. Mi srácok meg, hogy ne lássa meg, hogy vizes a gatyánk, levettük azt, és meztelenül fürödtünk. Később, már, hogy ne tudjanak olyan hamar kiszaladni, és megnézni, hogy mit csinálunk, illetve egy kicsit szégyenlősebbek lettünk a haver anyja előtt, a gátat is arréb építettük. Igy 14-15 éves korunkig sokat meztelenkedtünk. Aztán a városi iskola, nyári gyakorlat. A város szélén volt a kollégium. Ha jó idő volt, kimenten napozni egy eldugott helyre, természetesen meztelenül. Ha otthon voltam, sokat neztelenkedtem a szőlőben, kapálás, kötözés közben. Volt úgy hogy a közeli folyóhoz elmentünk a barátokkal fürödni. Természetesen ott is meztelenül. Hazafelé pedig a 4-5 km-es utat is mezetlenül tettük meg egy nem túl forgalmas úton. A katonaság alatt is sokat nudiztunk. Fönt a javító bázis tetején, kerítés mellett, az épületek takarásában. Az örtoronyban az őrök tudták és szóltak ha feljebbvaló járt arra. A 80-as évekban a nyéki tavak nudista részére jártunk. Azóta rendszeresen nudizom: lakás, munkahely, nudista hely...
55 éves/ Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!