Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a legjobb barátomat. Mit csináljak?
14/L.
Már rég óta szeretem a legjobb fiú barátomat, de nem merem neki elmondani mert félek, hogy nem viszonozza és a barátágnak is vége. De mindent elmond meg olyan kedves meg minden.. és nemtudom:( Mitcsinéjak?
Ugyanez a helyzet velem is, mindent megbeszélünk, elmond mindent, keléstől alvásig beszélünk, minden egyes nap.. :)
És nem tudom hogy mondjam el neki hogy belészerettem
Csak annyi, hogy mi 20-22 évesek vagyunk :)
Azt tanácsolnám hogy mond el neki mit érzel.. bár nem egyszerű dolog.. én sem tudom hogy hogy kezdjek hozzá.. de muszáj lesz.. már van is egy ötletem rá.
20L
(Nem tudom, hogy aktuális-e még) Nem tudom, én ugyanennyi idős vagyok, de én kifejezetten örülnék neki, ha egy lány bevallaná ezt. Sőt, ha a barátod, akkor jobban meg is értenétek egymást, mert már alapból úgy indítanátok, mintha 2-3 randi már megtörtént volna.
Én biztos örülnék neki, és szerintem ő is.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!