Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos a szex?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
hat mert en szeretek szexelni es nekem fontos, hogy elvezetes legyen mindkettonk szamara. szerintem akik igazan osszeillenek, azok ilyen teren is osszeillenek. meg kozhely, de nekem a szex olyan, hogy az erzelmeink kiteljesedese es ha rossz.. akkor mi ertelme az egesznek?!
2014. okt. 19. 19:59
 12/17 A kérdező kommentje:
ha szeret a fazon téged, akkor nem hót mindegy neked, hogy milyen az ágyban?
2014. okt. 19. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
hát nem, egyáltalán nem mindegy. számomra ez nem olyan dolog, hogy legyintek rá, hogy oké, ő nem szereti a paprikáskrumplit, nekem meg az a kedvencem. nem vagyok szexcentrikus, de egy kapcsolatnak ez is fontos része. egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy két ember között, akik kölcsönösen vonzódnak egymáshoz és nem tapasztalatlan tinik vagy önző seg.gfejek, annyira rossz legyen a szex.
2014. okt. 19. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nagyon fontos a szex, de csak a jó!

A mindenkori páromnak agyilag fel kell fognia (volt már úgy, h. ez nem sikerült), h. a szexuális együttlét 2 ember vágyainak kielégítéséről szól, így mindkét félnek jól kell közben éreznie magát.

(Nem lehet alárendelt viszony, amiben csak a nő 'dolgozik', mert szereti a másikat, ezért kényezteti, ahogy csak tudja. Eközben a férfinak "nincs kedve"/ ingerenciája / gusztusa, nem füllik hozzá a foga... Emellett természetesen lepedőakrobatának tarja magát. lol )

Tudom, h. ami most jön, sokaknak nehezen megemészthető/ kemény lesz, és egyesek (természetesen a legjobb csődörök) a felét sem hiszik majd, pedig nagyon így van.

Az nagyjából mindennapos - valószínűleg real-time is számtalanszor történik a nagy világban és kis hazánkban is (!) -, hogy egy férfi 0 előjáték után kvázi megerőszakolja a partnerét, illetve egy ideig (míg el nem megy) 'reszeli' a lányt, aki pedig mosolyog hozzá (mert ha nem, akkor egy frigid k_rv_), és egy idő után még nyögdécsel meg sóhajtozik is, mert már alig várja, h. véget érjen a fájdalom.

"Ugye jó volt, drágám/ szívem?" -hangzik el a kérdés sokszor. "Persze, csúcs". (Csak senki sem meri hozzátenni, h. 'főleg az a rész, mikor abbahagytad'...)

A szex szerintem minden egészséges felnőtt nőnek fontos, ha nem csak egy lyuknak nézik őket ... (légyszi, ebben a kérdésben ne a tizenéves korosztály nyilatkozzon),

Sajnos ezer meg egyszáz közvélemény-kutatás ill. statisztika támasztja alá, h. egy hetero kapcsolatban az aktus végeztével a férfiak 95-98 %-ának van orgazmusa, míg ez az érték a nőknél valahol 60-65%...

Srácok, ha szeretitek a párotokat, akkor tesztek azért, h. ez a szám a nőknél is min. 30% ponttal megemelkedjen :) HAJRÁ!

2017. márc. 4. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Maximàlisan. Többet nem lennék olyan kapcsolatban, ahol nem jó a szex a partneremmel. Ki akarom élvezni minden percét, adni és kapni szeretnék.
2018. márc. 19. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos.
2018. márc. 19. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:

A szex a kapcsolatom legfontosabb alapköve.

Vagy is, kb egyforma igény a szexre, a szeretkezés, mindkettőnknek, nagyon jónak, kielégítőnek kell lennie.

A jó, kielégítő szex ami nyugtat, hajt, boldoggá tesz.

Jó szex után másnap, fel tudnám fordítani a világot. Nincs, vagy rossz, másnap, felkelni sincs kedvem. Ezzel, kb a párom is így van.

2018. márc. 19. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!