Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is főnyeremény, ha egy férfi jól néz ki, és mellé még okos is?
Figyelt kérdés
Ismerek egy ilyet, aki külsőleg nagyon ott van. Helyes, gyönyörűek a szemei, a teste hiperszuper, magas, hibátlan a bőre, szép széles aranyos mosolya van.. egyszóval eléggé jó pasi. És mindezek mellé még mostanában megtudtam, hogy iszonyatosan okos is. Egy fizika vetélkedőn mindenre ő tudta a választ, egyből, mindent tökéletesen elmondott, szépen fogalmaz, gyorsan kattog az agya... egyszóval okos. Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik (mármint az, hogy valakinek ENNYIRE bejövős a külseje, és emellett pluszban rohadt okos), de szerintem ő egy főnyeremény. Mit gondoltok?2014. máj. 21. 15:53
11/13 anonim válasza:
Hááááááát a lexikális tudás, még ha megérti is az adott területet, messze nem egyenlő az okossággal. Én is ismertem olyan embert, aki szinte színötös volt végig a szakon, ahová járt, de amúgy egy lomha gondolkodású, rossz felfogású ember volt, akiről ha nem tudnád, azt hinnéd, hogy enyhén szellemis. Most erre nincs jobb szó. A harmadik tényező pedig a viselkedése. Olyan emberrel is találkoztam nem is eggyel, akik tényleg szuperül teljesítettek az egyetemen, de a viselkedésük valami hihetetlenül paraszt volt, és ezzel most az igazi parasztokat (földművelő) sértegetem.
12/13 anonim válasza:
1. A lexikális tudás nem minden, nekem elhiheted én azzal érvényesültem (de érzem a hátulütőit is). amúgy nálam az okos nem itt kezdődik.
2. Semmit nem ér az egész ha mindezek mellé nem társul megfelelő erkölcsi tartás (magyarul ba@@hatod hogy milyen jóképű ha fűvel-fával csal közbe)
3. max 16 évesnek gondollak a lelkesedés alapján, igazából mindegy mit mondunk te kérdező, már rajongsz ezért a pasiért.
13/13 anonim válasza:
főnyeremény egy csinos és intelligens hajléktalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!