Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők. Mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Mit gondoltok az ennyire izmos, tetovált, de csendes, udvarias, művelt, kicsit félénk férfiakról?

Figyelt kérdés

Hasonló test:

[link]

Ilyesféle tetoválás:

[link]

Ehhez csendes,szerény,művelt,kedves,kicsit visszahúzódó,udvarias jellem,állat,művészet és zeneszeretet.

Ez tényleg túlságosan nagy kontraszt?

2014. máj. 20. 22:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
aZért ez beállított kép.
2014. máj. 20. 22:09
 12/24 Andrea Henrietta ***** válasza:

Milyen sokáig kerestem az ilyen pasikat.

Tényleg érdekes kontraszt, de szerintem tökéletes...

2014. máj. 20. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:

Szépen kikerülted a kérdésem:DD Hát, bátor nem vagy az tuti.

De rafkós az vagy:)

Látod, egy ilyen megnyilvánulás rögtön 2 dolgot is megmutatott. Pedig csak egy "ártatlan" kérdést kaptál:)

2014. máj. 20. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az ilyen emberek mást mutatnak a külsejükkel, mint akik valójában.

Ismerkedésnél nehéz dolgod lehet, mert a külsőd alapján a legtöbben nem azokat a belső tulajdonságokat társítanák hozzád, mint amiket felsoroltál.

Én nem ítélkezem, valószínűleg minden embertípusra lehetne példát találni. Te mondjuk egy elég ritka kategóriába esel bele, bár nem célom a kategorizálás!

Egyébként meg az a véleményem, hogy valamit kompenzálni szeretnének az ilyen srácok a külsejükkel, vagy így akarják magukra felhívni kicsit a figyelmet, miközben nem hiszem, hogy a tetoválás lenne a megfelelő módszer erre...Illetve, hogy feleslegesen megbélyegzik magukat érthetetlen módon, miközben csendes, rendes megbízható emberek, akikhez nem illik ez a fajta hivalkodás.

2014. máj. 20. 22:27
 15/24 A kérdező kommentje:

Miért lenne hivalkodas?

A csendes embereknek nem lehet jó testük és tetovalasuk?

2014. máj. 20. 22:39
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem hivalkodás.

Szerintem inkább igényesség!

Bárkinek lehet ilyen teste, aki hajlandó érte tenni. Én sem szeretek ítélkezni, se kategorizálni. Ha valaki szembe jön velem az utcán, és úgy fest, ahogy a linked, egyből az a véleményem, hogy az illetőben van kitartás, tud küzdeni azért, amit kitűz céljául.

Tetováltatni pedig mindenki azt tetováltat magára, amit akar. Nekem speciel "zombie boy" tetkója is tetszik. Művészetkedvelő vagyok; ez is egyfajta kifejezője érzéseinknek. Aztán, hogy ki mit varrat magára, az meg legyen az ő magánügye, ő tudja, hogy miért azt és hova hímeztette magára :)

2014. máj. 20. 23:11
 17/24 anonim ***** válasza:

A tetoválás mi más, ha nem hivalkodás is egyben?

Szerintem a tetkóikat az emberek megakarják mutatni másoknak, kiakarnak tűnni vele. Ami nem baj. A baj az, ha valaki nem ismeri el ezt el.

2014. máj. 21. 00:43
 18/24 anonim ***** válasza:

*A tetoválás mi más, ha nem hivalkodás is egyben?

Pl. bandajelzés, az USA-ban és más helyeken az alvilági bandát jelképezi ahová az adott ember tartozik.

2014. máj. 21. 07:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Meg a zsoldosokét, meg a halálbrigádokét.
2014. máj. 21. 07:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Nekem azért van mert tetszik...
2014. máj. 21. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!