Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a "pasizz, pasizni" ige?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasom itt, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez pontosan mit takar. Valaki felvilágosít? Hogyan kell ezt csinálni? Mi fér ebbe bele?
Köszi emberek, aki válaszol!!!!
2014. máj. 20. 21:04
1/9 anonim válasza:
elméssz a legközelebbi diszkóba és annyi férfiembert elégítessz ki orálisan amennyit csak bírsz
2/9 anonim válasza:
Attól függ, ki használja. Amúgy azt jelentené, hogy ismerkedj és jöjj össze egy emberrel. És van akinek az 1. választ jelenti.
3/9 A kérdező kommentje:
Jézusom. Tudod mi a gáz? Hogy el is tudom képzelni, főleg azokról a lányokról, akik ezt a szót használják, hogy valami ilyesmi (is) benne van.
Nekem ez a szó egyszerűen taszító. Mintha valami szinten aluli tevékenység lenne.
2014. máj. 20. 21:10
4/9 anonim válasza:
Azért nem teljesen azt amit az 1.írt:D De jelentésében aki pasizik,az a fiúk társaságát keresi egy bizonyos helyen,akár buliban akár máshol.Hogyan kell csinálni? Odamész beszélgetni a fiúkhoz.A beszélgetéstől a szexig minden belefér.
5/9 A kérdező kommentje:
2. Ez az, hogy nekem maga a szóhasználat bizonyos típusú lányokkal asszociálódik. És amikor azt mondják nekem, hogy menj, pasizz.....hát..
2014. máj. 20. 21:13
6/9 anonim válasza:
Kirittyentik magukat, majd elmennek valahová és várják, hogy megszólítsa őket valaki. Vagy felmennek facebook-ra és az általuk kiszemelt személyt képeit belájkolják, hogy felhívják magukra a figyelmet.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát, nekem ebből azt hiszem nem kell. Eddig is megvoltam nélküle. :)
2014. máj. 20. 21:23
8/9 anonim válasza:
Ez a csajozás megfelelője.
A férfiak csajoznak a nők pasiznak. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni...
9/9 A kérdező kommentje:
Az előző hozzászólásokból láthatod a skála szélességét. Ezt nem lehet rajta érteni.
2014. máj. 20. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!