Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt mire véljem? Undorítónak érzem magam. :' (
Évek óta (4éve) szerelmes vagyok egy fiúba, akivel 2 hónapig jártunk, de elhagyott. Azóta senkivel sem voltam, még egy csókot sem engedtem.
Viszont a hétvégén volt egy házibuli, ahol barátokkal voltam. Az egyik haverom felajánlottam, hogy megmasszírozza a hátam, és mivel én bízom benne, semmit nem láttam bele. Meg is masszírozott az egyik üres szobában, aztán egyre lentebb masszírozott, mire felizgultam, és elment az esze. Végül azon kaptam magam, hogy már ujjaz. Meg is csókoltam, el is élveztem.
Nem tudom, most mi van, azóta nem beszéltünk. :/ Most ez így mi? Hogy tegyem magam túl azon, hogy ennyire felrúgtam az elveimet?
21/L
A srác jól járt??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A srác megujjazta a lányt, aki elélvezett.
Melyik résznél járt jól a srác???
Annál, mikor hazament álló f@sszal, és recskázott egyet?
Aki itt jól járt, az a kérdező.
1) Ha elhagyott akkor sz@rd már le.
2) Tragédia nem történt, máskor meg figyelj jobban. Nem biztos, hogy jó híred lesz (pl. a rendesebb fiúk között), ha egyre gyakoribb az ilyen "véletlen". :)
+ Keress valami normális srácot, akivel lehet egy tartalmas kapcsolatod.
Ha rendes a srác, akkor meg még lehet, hogy mégsem bánod meg, hogy ez történt.
DE ha tapló lesz veled, akkor ne ragaszkodj hozzá csak azért, mert egyszer megujjazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!