Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj vagy csináljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj vagy csináljam mértékletesebben?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem itt lányokkal beszélgetni, hogy különböző témában segítsünk egymásnak (nem kell olyan hű de szaftosra gondolni) és idővel már elég közvetlenre sikeredett, kicsit mintha finoman kokettálnék nekik meg ilyesmi. Burkoltan kitűnik a reakciókból az is, hogy visszavesznek valamennyire. Na már most én szeretek közvetlen hangvételben beszélgetni, ehhez szoktam hozzá, hátsó szándékaim meg nincsenek - bár nem utasítanák vissza egy-két intimebb hangvételű közeledést, ez most mellékes.. Szóval csak az érdekel, hogy közületek voltak e már hasonló helyzetben, ha igen, náluk mennyire volt ez probléma.. és min változtattak. Személyeskedő válaszokat nem kérek, a többieknek meg előre is köszönöm (ha lesznek). 23L

2014. máj. 20. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

nyilván, hogyha kicsit visszavesznek, és már nem olyan közvetlenek mint azelőtt, akkor ez nekik baj :D

én srác vagyok, de én is szeretek így beszélgetni a csajokkal, de ha azt látom h ez nem jön be nekik, akkor hagyom a dolgot..írj rám, és elviselem ha kokettálsz velem..! :D:D 23/F

2014. máj. 20. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Na úgy tűnik van kivétel, most meg engem "zaklat" privátban egy csaj :/

1.: én is elviselném ha lány lennél :)

2014. máj. 20. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem utasítanák vissza, hanem utasítanék vissza...
2014. máj. 21. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az észrevételt, mindenesetre remélem ez lesz a legnagyobb gond a kérdésemmel :)
2014. máj. 21. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!