Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2009ben hány lánnyal/fiúval csókolóztál?
Figyelt kérdés
kort és nemet is írj lécci!
Csak egy kis közvéleménykutatás...ja és tudom,hogy még van 2 nap, de eddig mennyivel :)
2009. dec. 29. 11:28
61/66 anonim válasza:
5 fiúval.
Kidobott az 1. szerelmem, és így könnyebb volt felejteni. De mióta kihevertem, azóta senkivel.
16/lány
62/66 anonim válasza:
2 éve csak 1-el :)És továbbra is így tervezem!
63/66 anonim válasza:
Mekkora ribanc pasik vannak itt!
Végignyálazzák az össze lányt!
Fiúk, egy kis erkölcs kellene talán, nem?
64/66 anonim válasza:
ja és azt nem is tudtam, hogy a csókolózás is ribancságnak számít...akkor az evés is, ugye?
Ribanc pasik:D
65/66 anonim válasza:
0,és még 2010ben sem csókolóztam senkivel.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!