Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit részegen tesztek, mondotok mennyire tükrözi a valós érzelmeiteket és vágyaitokat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 16:36
1/6 anonim válasza:
Szerencsére ritkán fordul elő, de én soha nem fordultam ki még magamból akkor sem, ha nem voltam józan. Minden szavam, tettem vállaltam később is, max. sokkal gátlástalanabb, felszabadultabb voltam, és olyasmit is tettem/mondtam, amit józanon esetleg nehezemre esett volna.
2/6 anonim válasza:
Korabban pofan vagtam egy kolkot, mert olyan vagyam volt, hogy hagyjon mar beken es ezt mondtam is neki parszor.
Valo igaz, hogy akkor este a valos erzelmeim kerultek felszinre.
3/6 anonim válasza:
szerintem részeg ember mindig igazat mond..vagyis nála ez van :/
4/6 anonim válasza:
hát olyankor sokszor kicsúsznak dolgok, amit nem mondanék csak úgy el. igaz dolgok :) na meg aztán más is, a róka koma, de arról ne beszéljünk most! :D
5/6 A kérdező kommentje:
Írna valaki privátban korral, nemmel együtt? Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem, hogy mit gondol. Csak ide nem szeretném kiírni, mert bárki láthatja, és ha pont egy érintett személy volna, akkor az nem kicsit lenne kellemetlen. Előre is köszönöm az önkéntesnek :)
2014. máj. 19. 19:32
6/6 anonim válasza:
tükrözi eléggé :D
de olyan dolog, amiről eleve hazudok másoknak, az eszembe jut részegen is, és akkor a kamut mondom el, nem az igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!