Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes férfiakban genetikailag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiakban genetikailag kódolva van a felelősség minden nemű elhárítása?

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyes EMBEREKBE van belekódolva legyenek azok férfiak/nők.
2014. máj. 19. 16:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Ugyan, nehéz a lelkembe gázolni, illetve tartom magam olyan műveltnek és intelligensnek, hogy ne vegyem magamra. Egyébként minden esetben ilyen görcsösen véded az igzad? Csak mert bizonyos pasik ettől megijednek szerintem és ezért nem vállalják a felelősséget.
2014. máj. 19. 16:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem görcsösen védem, hanem kiállok magamért. Az, hogy ez egy pasinak nem tetszik, nem az én bajom. De ha már itt tartunk, egy pasiban legyen már annyi, hogy nem húzza be fülét farkát egy határozottabb nővel szemben.
2014. máj. 19. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott erről egy történet, amit nemrégiben olvastam. Egy apa folyton amiatt szidta a fiát, hogy nem elég felelősségteljes. Aztán elbeszélgetett egy szakemberrel, és egyre inkább arra jött rá, hogy ő a felelősségteljes gondolkodás alatt azt értette, hogy a fia azt csinálja, amit ő, az apa szeretne.

Nem lehetséges, hogy te is így vagy ezzel, kérdező? Nem lehetséges, hogy az adott férfiak valójában nagyon is felelősségteljesek - a saját szempontrendszerük szerint -, csak neked nem tetszik?

2014. máj. 19. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem elég tahó kérdés,már bocs. attól hogy egy csávó elhárítja a felelősséget, attól nem mind fogja. Ezen kívül nőneműek is szoktak felelősséget elhárítani, nem kevés alkalommal...ennek a dolognak semmi köze a nemekhez.

Feminista kérdés, ez igaz.

2014. máj. 19. 16:51
 16/18 A kérdező kommentje:

14: Kinek az értékrendje szerint felelősség teljes elhagyni egy családot? Kinek az értékrendje szerint felelősségteljes mindenki másra kenni, hogy a saját hibánk miatt nem mi vagyunk a felelősek, hanem csak és kizárólag a környezet?

15: Nézz utána az egyes jelzőnek, aztán gondolkozz el.

2014. máj. 19. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:

A család elhagyása kettős megítélésű. Egy rossz kapcsolat fenntartása senkinek nem az érdeke. Sokan mondják, hogy a gyerek érdekében együtt kell maradni mindenáron, de rengeteg gyerek mondja azt felnőve, hogy bár elváltak volna a szülei. A gyerekek ugyanis érzik a feszültséget. Két boldogtalan szülő nem alkot pozitív mintát a gyerekek számára. Néha pont a válás a felelősségteljes megoldás.

Az pedig, hogy valaki a saját hibáiért kit és mit okol... részben igazad van, de ki mondja meg, hogy mi számít hibának? Ami valakinek a szemében hiba, az másnak lehet a természetes működése. Attól, hogy valaki másképp működik mint mi, az nem feltétlenül jelent hibás működést. Az persze lehet, hogy nem illünk össze, nem tudjuk tolerálni egymás másságát - ilyenkor az első pont lép életbe, vagyis sokkal jobb különválni és nem erőltetni a dolgot.

2014. máj. 19. 17:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Leírom úgy, hogy értsd, ok?

Én sipákolok valamiért, mert van egy hibám és ezzel a hibámmal én sem tudok együtt élni, mert mások nem fogadnak el, tehát mindenki más a szemét, miért nem fogadnak el.

ez egy példa volt. remélem sikerült megérteni.

A család elhagyásnak pedig nem csak a rossz kapcsolat az oka.

2014. máj. 19. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!