Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet ábrándulni egy lányból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet ábrándulni egy lányból?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba de nincs esélyem nála. Belülről őrlődöm csak rá gondolok. Ki akarok belőle ábrándulni de nem tudok. Osztálytársam és minden nap látom. Segítsetek léci!
2014. máj. 17. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Kérd meg hogy fingjon előtted.
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindjárt itt a nyár, húzás a strandra és szedj fel egy jó csajt! :D
 3/9 anonim ***** válasza:
ja,a fingás gáz..
2014. máj. 17. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nekem egyszer volt egy ilyen esetem. Oda voltam érte első látás után. Nagyon cuki, formás csaj volt. Nyomult is rám buliban, de aztán rájöttem, hogy ritka hülye. Valahogy utána már nem is érdekelt. XD
2014. máj. 17. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
azt nem árultad el: fingott is?
2014. máj. 17. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
simán ki lehet, hajaj utána felteszed majd magadba azt a kérdést hogy lehettél ilyen hülye hogy őt képes voltál szeretni..
2014. máj. 17. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés,én is voltam már így egypárszor..
2014. máj. 17. 21:35
 8/9 dragonkalo ***** válasza:
Itt is ugyanez a helyzet :')
2014. máj. 17. 21:42
 9/9 A kérdező kommentje:
K..va nehéz helyzet
2014. máj. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!