Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem voltam nőgyógyásznál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem voltam nőgyógyásznál, mikor kéne elmennem?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve élek nemi életet és még nem voltam nőgyógyásznál..kicsit félek is elmenni, olyan furi lenne, h egy idegen engem nézeget..méhnyakrák elleni oltást kaptam..Illene azért már elmennem vagy még ráérek a nőgyógyásszal? és ha igen akkor hova menjek? külön orvoshoz? 19/L

2014. máj. 17. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ambuláns rendelésre elmehetsz simán, ha van TB kártyád. Miért kéne külön orvos ezért? Aki szexszel, az vizsgálatkor is legyen nagylány.
2014. máj. 17. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Lassan három éve élek kapcsolatban.

Én mindig parázok a dokinál, pedig már nem egyszer és nem kétszer voltam. :S Nem tudom miért, szimplán rossz érzésem van bemenni. Meg én szégyellős is vagyok.

De túl lehet élni, és a te egészséged múlik rajta. Különben nyugtathatod magad azzal is a vizsgálat előtt és alatt azzal, hogy kismillió olyat látott már, magasról tenni fog arra, hogy mit lát, vagy mit nem. Én is így szoktam túlélni az ilyen alkalmakat :S :/

Mehetsz ambuláns rendelésre, általában nem nagy különbség van ebből a szempontból a dokiknál.

Kérdés, hogy melyik városban laksz? Mert ez a fenti mondatom azért lehet, hogy nem mindenhol igaz. Mármint hogy magán vagy ambuláns, az tök mindegy.

Egyébként alapból akkor kéne elmenni, amikor elkezdesz, vagy terveben van, hogy elkezdesz nemi életet élni. Tehát mondhatni, hogy elkéstél vele, viszont jobb később, mint soha :)

2014. máj. 26. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) valahogy csak túl élem majd, csakhát elég félénk vagyok:D
2014. máj. 30. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!