Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy 16 évesen kapcsolat fóbiám van?
Lány vagyok.
Volt egy barátom, nagyon szerelmes voltam belé, miután szakítottunk a pasik át akartak baszni.
Most barátság extrákkal kapcsolatban vagyok (nyitott kapcsolat vagy hogy mondják) és érzem, hogy nem érzem jól magam mióta kimondtuk hogy az. Előtte is tartott, de akkor minden jó volt.
a barátság extrákkal ugye tudod, hogy igazából
b a sz á s extra érzelmek nélkül? ennek nincsenek fokozatai. valakinek nem fontos a másik. legalább egyiküknek.
jólvan 16 éves lányként barátság extrákkal
gratulálok szép életed lehet
téged is csak bottal piszkálnálak
16/F
Ennyi fogyatékos embert mint amennyi itt van.
Beszűkültek vagytok.
na jó, ezért tuti lepontoznak
de én értem a kérdezőt
nekem is voltak már ilyen ötleteim, mert engem is átb*sztak egy párszor, de nekem hál'istennek mindig volt, aki megmondja, hogy hülye vagy b*szod, eszedbe ne jusson
amúgy olyan szempontból jobb, mint egy rendes kapcsolat, hogy tudod, hogy nem szabad beleszeretni, és nem kell/kevésbé lehet elhinni, hogy szeret a másik
és így talán te is kevésbé szeretsz bele
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!