Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem, hosszú lesz!
Olyan jó néha itt ülni, és olvasni a hülye hozzászólásokat, ezzel rájönni egyes emberek értelmi szintjére, na meg persze röhögni. Harry rengeteg utálatot kap, de ahogy interjúkban is nyilatkozta, megtanult nem foglalkozni ezekkel. Minden kedves emberke elhiheti, hogy engem jobban zavar, mint őt, pedig én aztán tényleg nem veszek tudomást a hülyékről. Kivált eset, mikor azokat 'bántják' akiket kedvelek. Írta valaki, hogy a lányoknak még is ő kell. Szóval, azt mondjátok rá, hogy meleg, de mégis érte rajonganak, és nem értetek. Hm... ;) A másik meg, Harry több lánynak/nőnek jön be, mint amennyit ti életetekbe látni fogtok. És igen, nőt írtam, mivel hogy külföldön vannak érettebb rajongók is, akik szerint jól néz ki. Ja, meg erről tanuskodnak a szavazások is több ilyen stílus/helyesség/sexiség meg minden hülyeség kategoriában is nyert már. Egy szónak is száz a vége, még mindig ő a világhírű popsztár és ti a 'kedves' válaszolgatók. Még mindig nem ő hordja le a másikat oktalanul. A másik meg, ha valakinek jó hangja van tehetséges, ehhez még jól is néz ki, és sikeres is, akkor már természetesen meleg. Élvezem a gondolkozásotokat.
A kérdésre visszatérve, nem megegyezőek a stílusok, de én bárki normális kivülállót megkérdeztem (nem rajongót, akikben természetesen van elfogultság) azt mondta, hogy jól néz ki. És ez tény, mert ezt még az utálkozók és az irigyek is látják, csak épp nem vallják be maguknak, hogy van aki jobban néz ki náluk. Nekem amúgy is a göndör, brit pasik jönnek be, és nem ő az első ilyen, de tökéletesen képviseli az ideálomat. Szóval igen, nekem ő lenne a 'tökéletes pasi', azért idézőjelbe, mert ilyen nem létezik.
"pasi" amúgy az ilyen csúnya angol-szerű fiúkat nem szeretem, de a tiniknek biztos "cool"
26L
Attól lenne tökéletes, hogy a média ennyire megcsinálta? Az egész banda a pénzért van együtt, rájuk erőltetnek egy ilyen imázst, és elhitetik a néppel hogy ők aztán marha tökéletesek.
Undorító az összes, ráadásul ha még jól nézne ki..
Aranyos, megsimogatnám a fejét.
De azért nem egy Alex Turner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!