Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nem akar elengedi pasimma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám nem akar elengedi pasimmal koncertre? Mivel győzzem meg? Sos!

Figyelt kérdés
Anyum beleegyezett, de mikor apának mondtam akkor egyből ordibálni kezdett h nem megyek sehova. Meg h nem hiszi el h tényleg pasimmal megyek és koncertre, és pasim meg hívja fel őt és kérjen el, de szerintem ez tök ciki.. mert most mondtam pasimnak h hívd már fel apám mert nem hiszi el h veled leszek.. Meg amúgyse szereti pasim az ilyen elkérős dolgokat.. mert fél évig voltunk 1ütt aztán kidobott de most megint együtt vagyunk vagyis ez ilyen próbaidőszak és így nem nagyon akar apával beszélni.. De apa meg azt mondta ha felhív lehet akkorse enged el, de én nagyon szeretnék elmenni mert sok ismerősöm lesz ott és jól érezném magam, utána meg pasimnál aludnék mert nem tudnék már hazajönni mert meszebb lakom mint pasim, szóval mit tegyek? Előre is köszi a válaszokat!

2014. máj. 17. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem se engedték ennyi idősen, erre pedig jó apám azt mondaná hogy: "Azok a barátaid te meg te vagy." Ennyi, ha nem kér el nem mész sehova. Ez van törődj bele. Az a kapcsolat meg nem kapcsolat, úgy is megint szétmentek nem lesz ez hosszú életű.
2014. máj. 17. 11:24
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát próbálkozom, megpróbálok nagyon higadtan és türelmesen beszélni, csak az a baj h énis meg apa is hamar felkapjuk a vizet és mind2en ordíbálni kezdünk..
2014. máj. 17. 11:26
 23/26 A kérdező kommentje:
A kapcsolatomat hagyjuk, mert úgysem tudjátok h mi hogy van szóval légyszi abba ne kössetek bele..
2014. máj. 17. 11:26
 24/26 anonim ***** válasza:

hát most legyen önuralmad és ne ordibálj mint egy fél hülye

az amúgy se egy érv ez az egyik a másik, ha velem ordibálna a lányom úgy vágnám szájon ,hogy a fal adná a másikat és nem lenne az az Isten amiért elengedném

igaz a nevelésedet nem most kellett volna elkezdeni

tehát :lebegjen a koncert a szemed előtt és beszélj végre higgadtan a faterral gondolom ,ha nem üvöltözöl akkor ő se fog

2014. máj. 17. 11:39
 25/26 A kérdező kommentje:
hát eddigse üvöltöztem vele ő ordibált 1ből..
2014. máj. 17. 11:50
 26/26 Szergej55 ***** válasza:
*hOGY. Ez csupán 3 karakter, és mégis elválasztja a normális írásképet a teljesen debiltől.
2014. máj. 17. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!