Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkorának számít?
2014. máj. 16. 16:45
11/16 anonim válasza:
Szerintem itt kezdődnek a szép mellek, persze lehetne még nagyobb (persze nem szilikonra gondolok), de így is szépek. Kimondottan kívánatos és az egész tested is, csak ne hallgass azokra, akik azt mondják fogynod kellene (előző válaszoló pl), mert ez nem igaz, és akkor oda a szép ciciknek.
23/F
12/16 anonim válasza:
Ja a 9-es válaszolóra ne hallgass, elnéztem:D
13/16 anonim válasza:
Ha lefekszem, én is fel tudom így tornyozni, pedig nincs nagy mellem:D Kiváncsi lennék állva egy képre.
14/16 anonim válasza:
Melltartóban amiben nem tudjuk milyen tömés van, olyan szögből fotózva hogy nagyobbnak látsszon mi honnan tudjuk?
Leméred és megnézed melyik méret minek számit azt' kész.
Csak magadat akartad mutogatni.
A sliccedet is azért húztad le.
15/16 anonim válasza:
nagyon jók :-) megnézném közelebbröl is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!