Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen csajok csak ezekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen csajok csak ezekkel a pasikkal jönnek össze?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

mindig ilyen pasikkal látom őket,kicsivel magasabb,izmosak,férfias arcúak.a magas,vékonyakra rá sem néznek.

2014. máj. 16. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én őszintén nem látom a gondot itt. aranyosan mosolygó lányok, még csak nem is annyira pi@cs'sak, a pasik se olyan tipikus idióták. láttam én már ezeknél rosszabbat is. szerintem összeillő párok, így ránézésre. most ez miért zavar? ne ilyen lányokat akarj meghódítani, akiknek barátja van, akkor nagyobb eséllyel találsz te is olyat, akivel jól összeillesz.
2014. máj. 16. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves arcú, aranyosan mosolygó lányok egész jó kiállású pasikkal. Szerintem jól mutatnak együtt.

Szegényeket mégis ismeretlenül is leszólták itt az oldal ügyeletes savanyú uborkái.

Egyébként nem lehet száz százalékra megmondani, hogy kinek milyen alkatú nők, vagy férfiak tetszenek, ez egyéni ízlés kérdése.

2014. máj. 16. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi veluk a baj. En is hasonlo lany vagyok kulsore, szerintem ok nem a pi csa kategoria. Nekem nincsen baratom, de nem ez az "elvarasunk". Lehet kevesbe jokepu a srac, ha normalis, es van, ami megfog benne.
2014. máj. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!