Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinál ilyet egy haver filmnézés alatt, vagy több mint haver?
Jártam egy sráccal egy hétig, aztán dobott mert még nem állt készen egy újabb kapcsolatra. Most újra talizgatunk, de csak mint haverok. Egyik nap este voltam nála filmetnézni (Ő hívott át). Horrofilmet néztünk, és féltem, mondta, hogy nyugodtan bújjak oda hozzá, ha félek, meg egy csomószor észrevettem film közben, hogy "véletlenül" egymáshoz ér a karunk, és azt is, hogy a film elején még 1 méterre ült tőlem, a film közben vhogy szorosan mellém került. A vége felé a vállamra döntötte a fejét, pont úgy, mint mikor jártunk. Nem tudom, hogy ezek jelentenek-e valamit, de végig szikrázott köztünk vmi.:D Film után hazakísért, és éreztem, hogy akar vmit, de aztán nem volt semmi. Ő nem csókolt meg, én pedig nem fogok lépni, mert Ő dobott, és ha akar vmit akkor Ő lépjen már, ne én. Szerintetek most mi van? Újra össze akar jönni, vagy Ő ilyen haverként?
16/L

talán ezt tőle kellene megkérdezned...
20/L

biztos érez még vmit, vagy csak 1szerűen vonzódik hozzád...
de azért én legalább megcsókolnám azt a lányt akit hazakísérek (ha tudom h van vmi köztünk), főleg ha jártatok már... várd ki amíg nem bírja tovább, h csak barátok vagytok.
üdv. tomee 16F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!