Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csinál ilyet egy haver filmnéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinál ilyet egy haver filmnézés alatt, vagy több mint haver?

Figyelt kérdés

Jártam egy sráccal egy hétig, aztán dobott mert még nem állt készen egy újabb kapcsolatra. Most újra talizgatunk, de csak mint haverok. Egyik nap este voltam nála filmetnézni (Ő hívott át). Horrofilmet néztünk, és féltem, mondta, hogy nyugodtan bújjak oda hozzá, ha félek, meg egy csomószor észrevettem film közben, hogy "véletlenül" egymáshoz ér a karunk, és azt is, hogy a film elején még 1 méterre ült tőlem, a film közben vhogy szorosan mellém került. A vége felé a vállamra döntötte a fejét, pont úgy, mint mikor jártunk. Nem tudom, hogy ezek jelentenek-e valamit, de végig szikrázott köztünk vmi.:D Film után hazakísért, és éreztem, hogy akar vmit, de aztán nem volt semmi. Ő nem csókolt meg, én pedig nem fogok lépni, mert Ő dobott, és ha akar vmit akkor Ő lépjen már, ne én. Szerintetek most mi van? Újra össze akar jönni, vagy Ő ilyen haverként?

16/L

2009. dec. 28. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

talán ezt tőle kellene megkérdezned...

20/L

2009. dec. 28. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:
De kicsit gáz lenne megkérdezni tőle, hogy "akarsz járni?", mikor 1-2 hete Ő dobott...
2009. dec. 28. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Ne azt kérdezd meg eggyből, hogy jártok-e. Vond kérdőre a film alatti dolgok miatt, kérdezd meg, hogy mit érez.
2009. dec. 28. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ahogyan nekünk sem, úgy a barátodnak sem könnyű, nem tudja mit akar, pont puhatolózás miatt hívott át filmet nézni az biztos, és látta rajtad, hoyg kicsit távolságtartó vagy épp ezért, mert dobott is nem rohan le . adj neki időt. ha kellesz neki ki fog bontakozni a dolog. sok sikert.
2009. dec. 28. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

biztos érez még vmit, vagy csak 1szerűen vonzódik hozzád...

de azért én legalább megcsókolnám azt a lányt akit hazakísérek (ha tudom h van vmi köztünk), főleg ha jártatok már... várd ki amíg nem bírja tovább, h csak barátok vagytok.

üdv. tomee 16F

2009. dec. 28. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyébként szerintem egyénfüggő, mert én szerintem csinos lány vok és állandóan odabújok a fiukhoz, szeretem a mellemet kiteni és hallani hogy fütyülnek utánam, tudom kicsit ribancos, de amikor párom van, akkor persze visszafogom magam. Tehát ezzel azt szerettem volna mondai, hogy van egy csomó fiu aki átkarol, odabujhatok mellé, amikor fázom meg ilyesmi. Ja és megtapiz, persze rögtön leszúrom őket. Szoval ez teljesen egyénfüggö, hogy kinek mit jelent már a párkapcsolat. Remélem tudtam segíteni.
2009. dec. 28. 17:47
 7/8 Diana8 ***** válasza:
Valószínű vonzódik hozzád, de nem tudja, hogy te érzel-e még iránta valamit. Gondolom ezért nem mert megcsókolni. Egyébként hasonló sztorim nekem is van, a volt barátom elhívott koncertezni, és miközben vártuk a metrót, rám hajtotta a fejét, meg ilyenek. :-) Kb. másfél hónappal később bevallotta, hogy még szeret. :-) Egyébként én ezt éreztem rajta kisebb jelekből, és én is pontosan úgy voltam vele, ahogyan te: Megvártam, amíg ő kezdeményez, mert ő szakított velem. Viszont az utolsó kérdésre sajnos innen senki nem tudhatja a választ. :/ Az, hogy ő hogyan viselkedik egy lánnyal haverként, mi nem tudhatjuk :/
2009. dec. 28. 21:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. dec. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!