Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudom kerülni, hogy újra szerelmes legyek?
Tudod életünk során rendkívül sok csalódás ér minket...de ezekből kell épülni, fejlődni, tanulni. Én azt vallom minden embernek szerepe van az életünkben. És persze van aki egyből beletenyerel az igaziba...de azt hiszem ezeknek a kapcsolatoknak a száma elenyésző. Hidd el engem is ért már nem egy csalódás, sőt az egyik kapcsolatomban az illető meg is erőszakolt...azt hittem sosem fogok tudni többé bízni és szeretni egy férfit. De 3 évvel, 2 kapcsolattal később eljutottam oda ahol most vagyok. Már nem haragszom senkire, már nem fáj semmi és már nem hiszem, hogy bárki miatt is érdemes lenne sírni. Megedződtem és több, mint 1 év 3 hónapja vagyok együtt azzal a férfival, akit szeretek és szeret.
Egyszóval fel a fejjel..."a felhők fölött mindig kék az ég"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!