Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Mit tegyek?
Fiúk terén nálam csak a két véglet létezik...Szerintem nem az én hibámból.Úgy érzem nyitott vagyok,szívesen ismerkedem,s ha valaki nem jön be,azt sem b.unkó stílusban utasítom vissza.Mégsem vesznek észre a normális srácok.
A két véglet:
Volt,hogy suliban elakart rángatni egy fiú,s azt mondta,hogy megb*sz.Elész rossz helyzet vol,de jobb nem jutott eszembe úgyhogy térden rúgtam és tovább mentem.(hál'istennek nem történt utána semmi)Azt is mondta ugyanaz a srác,hogy ri.banc vagyok.
Én nem érzem úgy,hogy ribanc lennék.A hétköznapokban inkább a kényelmes,de valahol mégis csinos ruhákat részesítem előnyben,nem igazán sminkelek(néha spirál).
A másik véglet,hogy észre sem vesznek:(
Tudom,hogy még fiatal vagyok és előttem az élet,de olyan rossz érzés,hogy én nem kellek senkinek.Közben meg azt látom/hallom,hogy a barátnőimnek majdnem egy éves,3éves kapcsolatuk van pedig egy idősek vagyunk...
Velem van a baj?Mit tegyek?Talán stílust kéne váltanom?(én így jól érzem magam,s szerintem ez a legfontosabb,de mit tegyek,hogy észre vegyenek a fiúk?)
15/L

Szerintem nincs semmi gond.... egyszeruen nem volt eddig szerencset...
Ne tegyel semmi extrat, csak add magadat :-)
23/f

21/F Gooombaaa
Még tényleg fiatal vagy, de nyugodj meg, alakulni fog ez, hamarabb mint hinnéd! Ne válts semmit sem! Nem azért, de tizen egynéhányan nem lehet normális kapcsolatuk évek óta.
Szerintem.

ja ja ja , még nem találkoztál velem :)
18\F

köszönöm a válaszokat,hasznosak voltak;)
13:18-as:
Szerintem észre vesznek a lányok,csak nem akarnak semmit tőled a külsőd miatt...
13:24-es:
Miért,akarod veled találkozni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!