Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen mód rá, hogy megtudjam a nevét?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon ismerős valahonnan. Valamiért a régi idők jutnak eszembe, gondolom amikor még kicsi voltam és ő meg egy idősebb gyerek, onnan emlékezhetek rá. Más nem jut eszembe, pedig nagyon ismerős az arca. Nemrég futottam vele össze utcán, és láttam, hogy hol lakik. Legszívesebben leszólítanám, de nem tudom mikor futnék vele össze újra, mivel így is már ezer éve nem láttam azt az arcot, attól függetlenül, hogy 15 perc gyaloglásra lakik tőlem. (Igaz, én nagy ritkán járok arrafele.) Facebookon próbáltam megkeresni, de sikertelenül. Van valami ötletetek, hogy deríthetném ki a nevét?2014. máj. 14. 18:51
1/3 A kérdező kommentje:
18/l, ha esetleg számít. Ő kb. 20, 21, vagy 22 lehet szerintem.
2014. máj. 14. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!