Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöjjek össze a suliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze a suliban lévő zsidó sráccal?

Figyelt kérdés

Van a suliba 1 helyes,okos zsidó srác.Aki úgy látom mindig egyedül van még a buszon is(lehet kiközösítik).Hogyan ismerjem meg? Szerintem szégyenlősnek tűnik.Mit tegyek hogy tetszedjem neki?

16L

2014. máj. 13. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a 9-estől szerintem jó ötlet, amit írt :)
2014. máj. 13. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi a baj vele? Pl.: "...tetszedjem neki"
2014. máj. 13. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Kezdj el vele beszélgetni!

Szerintem azzal kezd, hogy oda lépsz hozzá és ennyit mondasz:

Szia!

A többi jön magától.

Amúgy ritka egy fura tanári gárdátok van ha ez téma! Az én osztályomba járt zsidó fiú is meg roma is de soha se volt téma a tanár diák között, hogy ki milyen vallású vagy származású.

2014. máj. 13. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:

# 9 tegnap 17:52 és # 13 tegnap 18:40 tök jó, utóbbit megtoldom egy régi viccel:

Brezsnyev ( 30 éven át a szu elsõ embere ): nálunk nincs zsidókérdés. A Moszkvai Bolsoj Tyeatr muzsikusai, énekesei, szinészei között pl 432 zsidó van. Önöknél a Metropolitanban hány?

Reagan ( az USA elnöke volt ): fogalmam sincs ...

Amúgy a kérdésedre "Hogyan jöjjek össze a suliban lévő zsidó sráccal?" - ahogy bármelyik másik sráccal. Amiben a zsidó srácok különböznek a nem zsidó ( és nem is muszlim ) srácoktól ... ahhoz már nagyon össze kell jönni ;).

Arra viszont számíts, h ha matekból 1.helyezést ért el ( ebbõl sem következik, hogy zsidó ), akkor - ha zsidó, ha nem - valószínûleg nem buta és akkor díjazza, ha a lány sem. Ezzel így voltak nem zsidó osztálytársaim is, mármint, aki jók voltak matekból. :)

A lényeg: a zsidó srác sem csodabogár.

2014. máj. 14. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy magyarázzon el neked vmit matekból.
2014. máj. 14. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!