Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze a suliban lévő zsidó sráccal?
Van a suliba 1 helyes,okos zsidó srác.Aki úgy látom mindig egyedül van még a buszon is(lehet kiközösítik).Hogyan ismerjem meg? Szerintem szégyenlősnek tűnik.Mit tegyek hogy tetszedjem neki?
16L
Kezdj el vele beszélgetni!
Szerintem azzal kezd, hogy oda lépsz hozzá és ennyit mondasz:
Szia!
A többi jön magától.
Amúgy ritka egy fura tanári gárdátok van ha ez téma! Az én osztályomba járt zsidó fiú is meg roma is de soha se volt téma a tanár diák között, hogy ki milyen vallású vagy származású.
# 9 tegnap 17:52 és # 13 tegnap 18:40 tök jó, utóbbit megtoldom egy régi viccel:
Brezsnyev ( 30 éven át a szu elsõ embere ): nálunk nincs zsidókérdés. A Moszkvai Bolsoj Tyeatr muzsikusai, énekesei, szinészei között pl 432 zsidó van. Önöknél a Metropolitanban hány?
Reagan ( az USA elnöke volt ): fogalmam sincs ...
Amúgy a kérdésedre "Hogyan jöjjek össze a suliban lévő zsidó sráccal?" - ahogy bármelyik másik sráccal. Amiben a zsidó srácok különböznek a nem zsidó ( és nem is muszlim ) srácoktól ... ahhoz már nagyon össze kell jönni ;).
Arra viszont számíts, h ha matekból 1.helyezést ért el ( ebbõl sem következik, hogy zsidó ), akkor - ha zsidó, ha nem - valószínûleg nem buta és akkor díjazza, ha a lány sem. Ezzel így voltak nem zsidó osztálytársaim is, mármint, aki jók voltak matekból. :)
A lényeg: a zsidó srác sem csodabogár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!