Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy nem értettétek az érzéseiteket?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nyár vége óta ismerek, és azóta odavagyok érte, történt köztünk néhány dolog..de járni nem akar. azóta legjobb fiú-lány barátok lettünk de én még mindig ugy érzem h kellene nagyon. Sok lány tetszett már neki mindig megviselt ha találkozott velük.Viszont most jött egy lány (mellesleg egy igencsak közismert... 14 éves és már fehérneműs képei vannak neten:) és vele összefog jönni. Viszont mikor megtudtam azt vártam h fájni fog. de ehelyett ugyérzem elfogom vesziteni...naés? ugyérzem h utálom..ezvan és ugyérzem h egyáltalán nem foglalkoztat? Ez normális? Miért van ez? Ilyenkor mindig beleakarok halni a fájdalomba.. Voltatok már igy?
2009. dec. 28. 01:26
 1/4 anonim ***** válasza:
"A szerelmet és az utálatot csak egy hajszál választja el egymástól." Ez nagyon igaz! A 2 gyakran összefolyik... Ezért érzed most úgy, h utálod, mivel te szereted, mégis megbántott.
2009. dec. 28. 01:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet, mindekinek kijár a "pofonokból" . :/

De hidd el ezek tesznek erőssé.

Idővel rájössz, h milyen sokat bírsz, és mien értékes vagy :)

2009. dec. 28. 01:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok lehet:)
2009. dec. 28. 01:48
 4/4 anonim válasza:

hát azt nem tudom mondani, hogy mit tegyél, talán csak azt, hogy velem mi lett.

ugyan így voltam, vagyis részben. azt hittem hogy nagy szerelem,védtem a csajoktól, borzasztóan féltékeny voltam mindenkire akire azt mondta hogy szép. aztán jött egy lány, aki úgy ahogy van elvette teljes egészében tőlem azt a fiút. kibírtam. rettentően fájt, sokat sírtam, de túl éltem. így fél évre rá rájöttem, hogy sosem volt az igazi, bár most utáljuk egymást, szeretem. úgy érzem bármikor megtudnék neki bocsájtani, és újra barátok legyünk, de ez egy lezárt fejezet az életembe, és már úgy sem lesz semmi az, és úgy ahogy akarom.

csak tanácsolni tudom, hogy támaszkodj a barátaidra, gondolkozz minnél kevesebbet, és még véletlenül se próbálj belehalni. el fog múlni. egyszer minden.

2009. dec. 28. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!