Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy nem értettétek az érzéseiteket?
Ilyen az élet, mindekinek kijár a "pofonokból" . :/
De hidd el ezek tesznek erőssé.
Idővel rájössz, h milyen sokat bírsz, és mien értékes vagy :)
hát azt nem tudom mondani, hogy mit tegyél, talán csak azt, hogy velem mi lett.
ugyan így voltam, vagyis részben. azt hittem hogy nagy szerelem,védtem a csajoktól, borzasztóan féltékeny voltam mindenkire akire azt mondta hogy szép. aztán jött egy lány, aki úgy ahogy van elvette teljes egészében tőlem azt a fiút. kibírtam. rettentően fájt, sokat sírtam, de túl éltem. így fél évre rá rájöttem, hogy sosem volt az igazi, bár most utáljuk egymást, szeretem. úgy érzem bármikor megtudnék neki bocsájtani, és újra barátok legyünk, de ez egy lezárt fejezet az életembe, és már úgy sem lesz semmi az, és úgy ahogy akarom.
csak tanácsolni tudom, hogy támaszkodj a barátaidra, gondolkozz minnél kevesebbet, és még véletlenül se próbálj belehalni. el fog múlni. egyszer minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!