Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attól tartok terhes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól tartok terhes vagyok, szerintetek? A többi lent.

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete, együtt voltam az exemmel. lefeküdtünk, az elején használtunk gumit, kesőbb kérte hogy had vegye le. én megengedtem, hülye fejjel! levette, és úgy folytattuk, de még időben kivette, és a hasamra élvezett. ez pénteken volt. következő csütörtökön rosszul érezem magam, őemelkedésem volt, de a torkom is fájt. átmentem dokihoz, aki szerint mandulagyulladásomvan. antibiotikumot szedek, demég aznap mikor a dokiho mentem, délután elájultam,miután aligbirtam még feküdniis, úgy görcsölt a hasam. 140/50 volt a vérnyomásom. nemtudom, hogy mi van velem, de félek hogy teherbe estem.vasárnapig meg kell jönnie a bajomnak, de péntekóta ezen stresszelek, és csak ez jár a fejemben.kiugrik a szívem úgyfélek, terhességi tesztet venni nemmerek. valaki mondjameg mi lehet ez:(

2014. máj. 12. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Van egy eladó babakocsim.
2014. máj. 12. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Valaki mondja már meg nekem, hogy hogy lehetnek ennyire felelőtlenek az emberek??????

Könyörgöm.....ha gumi nélkül szexelsz, mit vársz? Ha elmegy benned, ha nem, esély igenis van arra hogy terhes lehetsz, de aki ennyire felelőtlen és buta, az ne nyavalyogjon utána. Használni kellene az észt is (már ha van)nem csak dugni a vakvilágba....megáll az eszem.

Vegyél egy tesztet, jobbat már úgyse tudsz tenni......gáz.

2014. máj. 12. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes. Tesztelj.
2014. máj. 12. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Teszt, és doki..
2014. máj. 12. 19:41
 5/5 anonim válasza:
teszt,doki és hazafelé megvenni A magyar helyesírás szabályai című könyvet!
2014. máj. 16. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!