Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mire gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mire gondoltok, amikor vártok egy fiúra hogy lépjen?

Figyelt kérdés
Mondjátok el, kérlek! 15F
2009. dec. 27. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
HÁÁÁNYSZER KRDEZITEK MÉG MEG, IDIOTÁK? MA CSAK 4 ILYEN KÉRDÉST OLVASTAM, CSAK MA!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 27. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
arra gondolok h végre mikor lép máár mert nembirok várni rááá :DDDDD
2009. dec. 27. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
ajj ne légy már ilyen idegbeteg. gondolom minnél több válaszra kiváncsi... Én arra, hogy mikor tesz már végre valamit, vagy lehet nem is akar, vagy éppen, hogy akar csak én nem csinálokv valamit jól szal ilyesmiken agyalok XD ...
2009. dec. 27. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hogy odamennétek hozzá, hogy lépjen már... :D Mostanában egyre kevesebb lesz, aki lépni fog. 19/L
2009. dec. 27. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:

60%

Sikeresen minősítetted magad, valamint köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésre.

2009. dec. 27. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
azt hogyha tovább huz és nem lép letépem a f*rkát :DDDD
2009. dec. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!